Bedbeugel Enkel

62.99

Bedbeugel Enkel

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Bedbeugel Enkel

Veilig in en uit bed stappen

Deze handige enkele bedbeugel is speciaal gemaakt om u comfortabel en veilig te helpen bij het in en uit bed stappen. Dit zorgt ervoor dat u meer zekerheid en stevigheid ervaart. Of u nu moeite heeft met bewegen, herstelt van een blessure, of gewoon wat extra hulp wilt, deze bedbeugel is de ideale toevoeging voor uw slaapkamer.

Optimale comfort en veiligheid

De bedbeugel is ontworpen met uw gemak in gedachten, om het in en uit bed stappen veel soepeler te maken. Met een simpele bevestiging aan één kant van uw bed, wordt uw bed als het ware een veilige haven waarop u kunt rekenen. Wat nog beter is, is dat de hoogte van de bedbeugel aanpasbaar is. Standaard op 58 cm hoogte, maar als u dat wenst, kunt u het eenvoudig aanpassen aan uw voorkeur.

Stevige grip en vertrouwde Stabiliteit

Als u uw hand op de bovenkant van de bedbeugel plaatst, zult u een handige groef voelen. Dit geeft u de zekerheid van stevige grip terwijl u zich optrekt. Maar dat is nog niet alles – het basisframe van de bedbeugel is groot en stevig, waardoor u kunt vertrouwen op extra stabiliteit. Zo kunt u zich met vertrouwen verplaatsen zonder zorgen.

Het frame is ontworpen om onder elk matras te passen. En wat fijn is, is dat deze bedbeugel ook goed geschikt is voor boxspring bedden.

Waarom kiezen voor de bedbeugel enkel?

✓ Ondersteunt bij het zelfstandig rechtop zitten in bed.
✓ Stevige basis voor extra stabiliteit.
✓ U kunt kiezen uit 5 verschillende hoogte-instellingen.
✓ De bedbeugel is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt.
✓ Schoonmaken is gemakkelijk en snel.
✓ U krijgt er ook een riem bij die geschikt is voor bedden met een lattenbodem.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Wonen & Slapen,

Ean: 7434011097019

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel