Flexibele Draaischijf

34.95

Flexibele Draaischijf

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Draaischijf ideaal voor in de auto, stoel of bed

Wanneer het u veel moeite kost om op te staan vanuit de auto, een stoel of bed dan is de Flexibele Draaischijf een zeer geschikte oplossing. De gewatteerde flexibele draaischijf is een zachte schijf die zorgt voor een soepele draaiende beweging om de transfer te vergemakkelijken. Vanwege de zachtheid is dit een zeer comfortabele schijf om langere tijd op te kunnen zitten. Tijdens het draaien blijft uw rug recht, waardoor u de rug zo min mogelijk belast.

De Flexibele Draaischijf heeft een diameter van 43 centimeter, door deze afmeting past de schijf prima in bijna alle stoelen.

Flexibele Draaischijf Voordelen

  • Flexibel
  • Gewatteerd en zacht voor extra comfort
  • Zorgt voor een eenvoudige transfer
  • Rug blijft recht tijdens het draaien
  • Past in bijna alle stoelen

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Mobiliteit,

Ean: 5050996024387

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel