TENA Bed Plus Onderlegger 60 x 90 cm – 5 stuks

9.95

TENA Bed Plus Onderlegger 60 x 90 cm – 5 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

TENA Bed Plus 60×90 cm onderlegger biedt uitstekende bescherming voor bedden en stoelen in geval van incidenteel urineverlies. Deze onderlegger, met afmetingen van 60 x 90 cm, is ideaal voor het beschermen van bedden, meubels of (rol)stoelen. De onderlegger is voorzien van een absorberende binnenlaag en een waterdichte achterkant, waardoor het een betrouwbare extra bescherming biedt tegen urineverlies en tijdens hygiënische toepassingen. Daarnaast zijn er verschillende absorptieniveaus en afmetingen beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u behoeften past.

TENA Bed onderlegger voor matig tot zwaar urineverlies

De TENA Bed onderlegger is speciaal ontworpen om matig tot zwaar urineverlies op te vangen, terwijl het toch zacht is voor de huid. Hierdoor zorgt het voor een comfortabele ervaring, zonder irritatie of ongemak. Bovendien maakt het duidelijke ontwerp van het product het gemakkelijk om het snel te herkennen tussen andere producten.

Met de TENA Bed Plus 60×90 cm onderlegger kunt u vertrouwen op een effectieve bescherming voor uw bedden en stoelen, terwijl u geniet van het comfort en de zorg voor uw huid. Kies het absorptieniveau en de afmeting die het beste bij u past en ervaar de gemoedsrust die dit product te bieden heeft.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7322540801934

Merk: TENA

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel