LifeWatcher Senior Alarmhorloge 4G

128.99

LifeWatcher Senior Alarmhorloge 4G

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

LifeWatcher Senioren Alarmhorloge 4G

De LifeWatcher Senior 4G is het meest eenvoudige alarmhorloge met een duidelijke alarmknop aan de rechterkant. Met slechts drie seconden indrukken, start het horloge automatisch een telefoongesprek waarbij u kunt communiceren via het horloge zelf. De LifeWatcher Senior 4G is bewust ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn, zonder overbodige functies. Met alleen de datum/tijd en alarmfunctie is dit horloge uiterst gebruiksvriendelijk en worden storingen voorkomen. Geen wonder dat dit het meest gekozen model is.

Waarom kiezen voor de LifeWatcher Senioren 4G?

✓ Eenvoudig alarmeren door één druk op de knop:
Met de LifeWatcher alarmknop kunt u eenvoudig alarm slaan door de SOS-knop drie seconden ingedrukt te houden. Zodra het alarm is geactiveerd, wordt uw contactpersoon of hulpverlener binnen 5 seconden automatisch gebeld, waardoor directe communicatie mogelijk is. Dit alarmhorloge is speciaal ontworpen voor ouderen en alle overbodige functionaliteiten zijn uitgeschakeld, waardoor het uiterst gebruiksvriendelijk is. Met de LifeWatcher kunt u onbeperkt alarm slaan en oproepen ontvangen, zodat u altijd gerustgesteld bent.
✓ IP67 waterdicht:
De LifeWatcher Senior is ontworpen om stofdicht te zijn en biedt ook een zekere mate van waterbestendigheid. Het horloge kan veilig gedragen worden tijdens het douchen, maar het is niet geschikt voor onderdompeling in badwater of om mee te zwemmen.
✓ Analoge en digitale tijdsaanduiding:
De LifeWatcher biedt zowel een analoge als digitale tijdsaanduiding, waardoor u op elk gewenst moment moeiteloos de tijd kunt aflezen, ongeacht uw voorkeur.
✓ Nauwkeurige locatiebepaling binnenshuis en buitenshuis:
Dankzij geavanceerde technologieën zoals GPS, WIFI en LBS biedt de LifeWatcher nauwkeurige locatiebepaling, zowel binnen als buiten. U kunt met vertrouwen de activiteiten van uw dierbaren volgen, wetende dat de LifeWatcher betrouwbare en precieze positionering biedt, ongeacht waar ze zich bevinden.
✓ Handige en gratis LifeWatcher-app
Voor mantelzorgers is er een handige en gratis LifeWatcher-app beschikbaar voor iPhone en Android-telefoons. Met deze app kunt u de locatie van de drager zien en de instellingen beheren. U kunt eenvoudig bepalen welke hulpverleners er gekoppeld zijn aan de alarmknop en een onbeperkt aantal vrienden en familieleden toevoegen die op de hoogte gehouden worden van de meldingen.
✓ Minimaal 2 dagen standby tijd:
Om de veiligheid van uw dierbaren te waarborgen, is het essentieel dat ze altijd bereikbaar zijn en nauwkeurig getraceerd kunnen worden. Met de LifeWatcher kunt u op beide aspecten vertrouwen. Bij normaal gebruik biedt het horloge een indrukwekkende stand-by tijd van wel vijf dagen, waardoor continue beschikbaarheid mogelijk is zonder frequente oplaadpauzes.
✓ Max. 3 SOS nummers in te stellen:
Hierdoor kunt u belangrijke contactpersonen of hulpverleners contacteren die direct kunnen worden bereikt in geval van nood. Met deze handige functie bent u verzekerd van snelle en gerichte hulp wanneer het er echt toe doet.
✓ Herinnering instellen (max. 3x per dag):
Met behulp van de app kunt u tot drie dagelijkse herinneringen instellen die door het horloge worden weergegeven.
✓ Intercom (bellen zonder opnemen):
De LifeWatcher is uitgerust met een handige intercomfunctie, waarmee u kunt bellen zonder dat de ontvanger het gesprek hoeft op te nemen. Dit betekent dat u direct kunt communiceren met uw contactpersonen of hulpverleners, zonder dat er tijd wordt verspild aan het beantwoorden van oproepen. Met de intercomfunctie van de LifeWatcher kunt u snel en efficiënt contact maken in noodsituaties of wanneer u gewoon even wilt praten.

Senioren alarmhorloge zonder abonnement

LifeWatcher maakt gebruik van een Nederlandse simkaart, waardoor u kunt profiteren van betrouwbare mobiele communicatie. Het prepaid systeem stelt u in staat om eenvoudig op te waarderen via de app, zodat u altijd voldoende tegoed heeft voor uw alarmeringsproduct. De gebruikskosten worden van uw prepaid tegoed afgeschreven en u ontvangt tijdig meldingen wanneer uw saldo te laag komt. Houd er rekening mee dat er te allen tijde een positief saldo op uw alarmeringsproduct moet staan om onze service te kunnen garanderen. Indien uw saldo gedurende drie maanden op €0,- blijft, wordt uw simkaart automatisch gedeactiveerd. Met de LifeWatcher Senior kunt u onbeperkt alarmeren en gebeld worden, zodat u altijd op ons alarmsysteem kunt vertrouwen voor uw gemoedsrust.

Hoe wordt de LifeWatcher Senioren Alarmhorloge geleverd?

✓ 5V USB oplaadkabel: USB kabel voor het opladen van het GPS horloge
✓ 220V/5V USB adapter: Adapter voor het opladen i.c.m. USB oplaadkabel via netstroom
✓ Prepaid simkaart met € 9,95 euro starttegoed: Eenvoudig opwaarderen en werking in heel Europa
✓ Zwart flexibel rubber horlogebandje

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Telefonie & Elektronica,

Ean: 8720299135895

Merk: LifeWatcher

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel