Tips voor het gebruiken van een toiletverhoger

toiletverhoger

Heeft u moeite met zitten en opstaan ​​omdat het toilet te laag is? Dan kunt u gebruik maken van de toiletbril. Een toiletbooster is een extra booster die op elk regulier toilet kan worden bevestigd Een voorbeeld van een standaard toiletbril is de Ticco 2G 10 cm. Dit is een toiletverhoger met een hoogte van 10 cm. Deze kan zonder gereedschap op elk regulier toilet worden bevestigd. Wanneer je de toiletbril neerklapt, kun je de toiletverhoger op het toilet plaatsen. Vervolgens kunt u de toiletverhoger vastzetten door de twee schroefknoppen aan de zijkant vast te draaien. De toiletverhoger Ticco 2G heeft een eigen deksel en is ook verkrijgbaar in 5cm en 15cm uitvoeringen. Voor de veiligheid worden verhoogde toiletzittingen vaak gecombineerd met muurbeugels of toiletrekken.

wc verhoger

wc verhogers worden gebruikt voor mensen die moeite hebben met opstaan ​​van het toilet. Een toiletlifter is een aparte toiletbril die op elk regulier toilet kan worden geplaatst en eenvoudig te installeren en te verwijderen is.

De toiletverhoger is meestal voorzien van een klem waarmee de toiletverhoger aan het toilet kan worden bevestigd. Er zijn verschillende hoogtes beschikbaar om de afstand tussen staande en zittende posities naar behoefte aan te passen. Hoogtes variëren van 6 cm tot 14 cm. Standaardmaat is 10cm. Er is ook een toiletverhoger met opklapbare armleuning voor extra ondersteuning bij het opstaan ​​uit het toilet.

Wanneer u bijvoorbeeld naar huis gaat na een heupoperatie, moet de zithoogte van het toilet minimaal 50 cm zijn. Met een toiletbril verhelp je dit eenvoudig. U kunt het beste een verhoogde toiletbril met beugels gebruiken. Hierdoor kun je jezelf gemakkelijk pushen.

Toiletverhoger met armleuning

Wanneer opstaan ​​van het toilet lastig is, kan een toiletverhoger met armleuning een ideale oplossing zijn omdat je wat hoger zit en het opstaan ​​veel gemakkelijker wordt. Dit supercharged toilet met armleuningen is te plaatsen in 3 verschillende zithoogtes: 8, 10 of 13 cm. De toiletzitting is voorzien van een handige opklapbare armleuning om het opstaan ​​gemakkelijker te maken. Toiletverhogers passen op de meeste toiletten en zijn eenvoudig te installeren. U moet eerst de oude toiletbril en deksel verwijderen en vervolgens de toiletverhoger zonder gereedschap monteren. Liever een toiletverhoger zonder beugels? Dat kan ook! Bekijk dan hier alle andere mogelijkheden.

toiletverhoger met armleuning