Prima Multi Douchestoel

474.80

Prima Multi Douchestoel

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Het Prima Multi Douchestoel is een multifunctioneel frame dat zorgt voor extra ondersteuning op de badkamer en zorgt zo voor extra veiligheid bij het douchen. Het frame van de douchezitje is in breedte en hoogte verstelbaar, LET OP; bij het plaatsten van de douchestoel moet het frame standaard ingesteld worden op een breedte van 56 cm en niet 51 of 61 cm). Het douchezitje is gemakkelijk in en uit elkaar te halen. De Prima Multi douchezitting is optioneel uit te breiden met de Prima Multi Armleuningen. De armleuningen zorgen voor extra grip, ondersteuning en comfort voor de douchestoelen. De armleuningen worden als set, bestaande uit twee stuk (links + rechts), geleverd.

Het Prima Multi is ook verkrijgbaar als met een toiletzitting, zie gerelateerde producten.

Specificaties Prima Multi Frame:

  • Inclusief douchezitting
  • Hoogte tot armleuning 66 – 83 cm
  • Diepte 46 cm
  • Breedte 51 – 56 – 61 cm
  • Max. gebruikersgewicht 190 kg

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Badkamer & Toilet,

Ean: 5050996027524

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel