Sta op hulp Upeasy-36 – 103 kg

186.95

Sta op hulp Upeasy-36 – 103 kg

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

De sta-op-hulp is een zitting die men op de stoel plaatst en die meehelpt op te staan door middel van een extra zetje. De hulp kan ook worden gebruikt in een rolstoel. De sta-op-hulp staat 'omhoog' als men wil gaan zitten en voorkomt hiermee dat men niet zo ver hoeft te zakken. Daarbij zorgt de Upeasy voor begeleid zitten, waardoor men niet in de stoel 'valt'. Als men weer opstaat gaat de zitting 'mee' en ondersteunt actief, totdat men zelfstandig rechtop kan gaan staan. Het liftmechanisme is verstelbaar in zes gewichtsstanden. Kies de stand die het beste past om optimaal gebruik te maken van de functie. De zitting 'tilt' maximaal 80% van het gewicht. De zitting is voorzien van een comfortabel kussen van foam met een polyester/katoenen overtrek. Er zijn drie varianten te bestellen: de sta-op-hulp met een maximaal gebruikersgewicht van 100 kg, de sta-op-hulp met een maximaal gebruikersgewicht van 155 kg en de sta-op-hulp Power, welke elektrisch wordt bediend.
Eigenschappen Sta-op-hulp Upeasy:
Gewicht 1 / 3,6 / 5,8 kg
Max. gebruikersgewicht 100 / 155 / 136

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Mobiliteit,

Ean: 5050996005904

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel