Harley Designer Super Zitkussen-43 x 43 x 10 cm

121.95

Harley Designer Super Zitkussen-43 x 43 x 10 cm

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Het Harley Designer Super Zitkussen is een uniek gegoten zitkussen van visco elastisch foam dat zorgt voor drukvermindering en een stabiele en correcte zithouding. Voor personen met een hoog risico op doorligwonden.
Het Harley Designer Super Zitkussen is voorzien van een waterdichte ademende nylon Harley Premium Dartex hoes met anti-slip basis: inclusief rits, kleur zwart, waterafstotend, ademend, was- en drogerbestendig, multi-stretch, nylon, meerdere naadloze zomen, verborgen rits voor extra hygiëne en een PVC anti-slip basis.
Specificaties Harley Designer Super Zitkussen:
Verkrijgbaar in verschillende maten
Gewicht 1,15 kg
Max. gebruikersgewicht 125 kg
Risicogroep Decubitus: Hoog

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Mobiliteit,

Ean: 5050996030371

Merk: Harley

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel