Abena (Abri-Flex) Pants M1 – 14 stuks

15.85

Abena (Abri-Flex) Pants M1 – 14 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Abena Pants broekjes zijn voor eenmalig gebruik voor het opvangen van urine en/of ontlasting. Broekjes zijn geschikt voor mensen met een actieve levensstijl die zelf nog naar het toilet kunnen, maar behoefte hebben aan extra zekerheid, of voor mensen die het liefst een normale onderbroek willen dragen omdat ze dit altijd zo gewend zijn.

Vriendelijk voor de huid – Skin Balanced

ABENA Pants zijn vriendelijk voor de huid dankzij de maximaal ademende materialen en de Speciale TopDry-laag en bieden maximale bescherming bij verlies van urine en/of ontlasting. De ABENA Pants is beschikbaar in verschillende absorptieniveaus en is geschikt voor mensen die regelmatig flinke scheuten urine tot de gehele blaasinhoud verliezen (zwaar urineverlies), maar is ook geschikt bij verlies van (dunne) ontlasting). Aan de buitenzijde is de ABENA Pants voorzien van een unieke urine-verzadigingsindicator. De lijnen en blokjes verkleuren wanneer het product verzadigd raakt en vervangen moet worden. 

Speciale TopDry laag

De speciale TopDry laag van de ABENA Pants neemt razendsnel urine op en neutraliseert de urinegeur. Voor een droog en fris gevoel. Altijd en overal.

Fixatie en pasvorm

De ABENA Pants absorberende incontinentiebroekjes hebben een groot aantal lycra elastieken. Het grote aantal elastieken zorgt voor een perfecte pasvorm. Samen met de extra hoge beenuitsnijding zorgt dit voor maximaal draagcomfort. De elastieken zijn van lycra in plaats van latex om de kans op een allergische reactie te verminderen. Aan de binnenzijde van de ABENA Pants producten zitten anatomisch gevormde, opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes. Deze zorgen voor extra bescherming tegen lekkage. Maximaal ademende AirPlus folie voorkomt een broeierig gevoel. De unieke folie van de ABENA Pants voorkomt lekkages, maar laat de warme lucht ontsnappen waardoor broeien wordt tegengegaan en huidirritatie vermindert.

Superzacht

De ABENA Pants broekjes hebben een speciale nonwovenlaag. Hierdoor voelt het broekje superzacht aan.

Odor Control

Alle incontinentieproducten van Abena zijn uitgerust met Odour Control. De nare geurtjes van urine die vrijkomen bij urineverlies, worden dankzij dit speciale systeem direct geabsorbeerd.

 

Gebruikersadvies

Voorbereiden:

  • pants uit de verpakking halen en goed uitvouwen

Aanbrengen:

  • trek de pants aan als gewoon ondergoed ,voor een goede aansluiting in het kruis; het ondergoed goed omhoog trekken

Verwijderen:

  • verschoon indien gewenst of na verzadiging (zie indicator)
    scheur de zijkant van het ondergoed open/of trek desgewenst uit als ondergoed
    gooi de pants in de prullenbak

Waarom kiezen voor een Dailee Lady inlegger?

✓ Effectieve bescherming voor mensen met een actieve levenstijl
✓ Een veilige keuze voor actieve gebruikers
✓ Onzichtbare betrouwbaarheid
✓ Ultra dun
✓ Licht urineverlies 

Specificatie:

✓ Pants
✓ Lycra elastieken
✓ Hoge anti-lekranden
✓ AirPlus folie
✓ TopDrylaag
✓ Fluff van FSC hout
✓ Vochtindicator 
✓ Eenmalig gebruik 
✓ Heupomvang 80-110cm
✓ ISO absorptiecapaciteit: 1400

 

Medisch hulpmiddel

Only single use

Address of the Manufacturer
Essity Hygiene and Health AB, SE-405 03 Göteborg, Sweden

Visitor's Address
Mölndals Bro 2, Mölndal, Sweden

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 5703538244995

Merk: Abena

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel