Vida Incontinentie Broekje Pvc-M, 91 – 96 cm

26.95

Vida Incontinentie Broekje Pvc-M, 91 – 96 cm

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Het Vida incontinentie beschermbroekje biedt de extra bescherming waar u naar op zoek bent. Gemaakt van waterdicht plastic, combineert dit overtrekbroekje duurzaamheid met comfort.

Waarom kiezen voor het Vida incontinentie beschermbroekje?

✓ Waterdicht en comfortabel: Vervaardigd van waterdicht plastic, biedt dit broekje betrouwbare bescherming tegen onverwachte urineverliezen. Tegelijkertijd is het zacht en comfortabel, zodat u zich de hele dag door op uw gemak voelt.
✓ Voor iedereen: Het Vida incontinentie beschermbroekje is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is een veelzijdige keuze voor iedereen die extra bescherming en comfort nodig heeft.
✓ Eenvoudig te reinigen: Dit broekje kan eenvoudig in de wasmachine worden gereinigd, waardoor het zowel hygiënisch als gemakkelijk in onderhoud is.
✓ Wasbaar en herbruikbaar: Geschikt voor hergebruik en kan gemakkelijk in de wasmachine (60°C) worden gereinigd, waardoor het zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief is.

Bovendien is het Vida incontinentie beschermbroekje verkrijgbaar in diverse maten. Om uw juiste maat te bepalen, meet u eerst uw taille omvang, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden. 

Maat Taille omvang
S 81 – 86 cm
M 91 – 96 cm
L 102 – 106 cm
XL 112 – 117 cm
XXL 122 – 132 cm

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 5050996039350

Merk: Vida

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel