Diatesse XPER Teststrips (50 st.)

8.95

Diatesse XPER Teststrips (50 st.)

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Snel en eenvoudig uw bloedglucose meten. De glucosemeter werkt met 0,5 µL bloed en geeft binnen 5 seconden resultaat. De meter beschikt over een stripuitwerpfunctie. De verpakking bevat:

  • 50 teststrips
  • Handleiding (Nederlands)

De meter en teststrips zijn zeer nauwkeurig en wijken minder dan 5% af van laboratoriumonderzoek, hiermee voldoen de meter en strips aan de ISO norm.

Langere houdbaarheid

De Diatesse XPER glucosestrips blijven ook na het openen van de verpakking houdbaar tot einde houdbaarheidsdatum in de verpakking. Dit in tegenstelling tot andere glucosestrips die dan minder lang houdbaar zijn.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Diabetes,

Ean: 8718692273559

Merk: Diatesse

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel