Kussen Jantje

44.95

Kussen Jantje

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Het kussen Jantje is een handig kussentje voor in bed of in de stoel. Het kussen Jantje is gevuld met CMHR polyschuimstaafjes en is zacht, ventilerend en drukverdelend. De vaste hoes van het kussentje is gemaakt van brandwerend materiaal. Deze vaste hoes heeft geen rits. Het kussen Jantje is ideaal voor in de zorgverlening. Het kussentje wordt geleverd Inclusief losse incontinentiehoes. Deze hoes is voorzien van een rits en wasbaar op 60°c graden. Het kussentje is te wassen op 90°c. Specificatie Kussen Jantje: Afmetingen 35 x 40 cm

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Wonen & Slapen,

Ean: 5031720202653

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel