TENA Discreet Mini Magic – 34 stuks

3.89

TENA Discreet Mini Magic – 34 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

TENA Discreet Mini Magic is het meest discrete inlegger in het TENA Discreet-assortiment. De kleinste inlegger met ongekende bescherming tegen lichte urineverlies en overwachte druppels. Deze urine inlegger sluit vocht diep op in de kern en biedt een veel hoger absortieniveau dankzij de microPROTEX technologie. 
Doort het dunne formaat merkt u niet dat u een inlegger draagt, dit geeft een verzekerd gevoel gedurende de dag zodat licht urineverlies u nooit weerhoudt van de dagelijkse dingen. 

De TENA Discreet Mini Magic is speciaal ontworpen voor vrouwen die last hebben van lichte urineverlies en opzoek zijn naar een discrete en veilige bescherming. Door de Odour control biedt de TENA discreet een drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochting gevoel.
De Fresh Odour Control geeft meer zelfvertrouwen door de geavanceerde microparels die vocht opnemen om ongewenste geurtjes te voorkomen.
Het product is zorgvuldig getest op huidveiligheid en huidvriendelijkheid. De technologie van microPROTEX biedt de zekerheid die u nodig heeft. 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7322540118056

Merk: TENA

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel