Combi Product: Tena Wet Wash Gloves + Discreet Maxi + Silhouette HW Créme Large

21.99

Combi Product: Tena Wet Wash Gloves + Discreet Maxi + Silhouette HW Créme Large

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Heeft u behoefte aan een combinatie van een TENA inlegger, TENA Silhouette Pants en TENA verzorgingsproduct voor optimale bescherming en verzorging bij incontinentie? Dan is de Tena Discreet Maxi, Tena Silhouette High Waist créme Large en de Tena Wet Wash Gloves een goede combinatie. 

Tena Wet Wash Glove – Vochtige washandjes voor een heerlijke frisse geur

De Tena Wet Wash Glove van TENA zijn praktisch, verzorgend en een hygienisch alternatief voor wassen zonder water en zeep. Het washandje zorgt voor een frisse geur en voorzien van verzorgende lotion. Afspoelen of naspoelen is niet nodig doordat de washandjes geïmpregneerd zijn met lotion. De Tena Wet Wash Gloves zijn voor dagelijks gebruik en dermatologisch getest. 

Tena Discreet Maxi – Voor vrouwen die last hebben van zwaardere incontinentie

De Tena Discreet Maxi, van de TENA Discreet lijn (voorheen TENA Lady genoemd )absorbeert veel beter dan reguliere maandverbanden. Door de zachte elastische zijkanten sluit de inlegger op de juiste manier aan. Het unieke InstaDRY-technologie neemt direct alle vocht op, dit houdt uw huid droog en geeft een comfortabel gevoel. Het zijdezachte  en ademend materiaal geeft alle zekerheid voor elke inspanning in uw dagelijks leven. Het Fresh Odour Control Systeem neutraliseerd nare geurtjes. 

Tena Silhouette Plus High Waist Large – Voelt als normaal ondergoed, beschermt als TENA. 

Het beschermend broekje, ontworpen om zo min mogelijk op te vallen. De subtiele perzik kleur, hoge taille en een nauwe pasvorm sluit zeker aan bij uw levensstijl. De Tena Silhouette Plus voelt als ondergoed, zit als ondergoed en zit er zelfs uit als ondergoed. Het incontinentiebroekje beschermt u tegen alle dagelijkse inspanningen zoals u van TENA gewend bent. De Tena Silhouette Plus biedt niet alleen bescherming tegen doorlekken maar ook tegen huidirritaties en vervelende geurtjes. Dankzij de scheurrandjes kunt u het ondergoed eenvoudig verwijderen. Dit wegwerp incontinentiemateriaal zorgt voor optimale bescherming en discretie en draagt in hoge mate bij aan een zelfverzekerd gevoel.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7322540717662

Merk: TENA

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel