Medisana Fleece warmteonderdeken

71.95

Medisana Fleece warmteonderdeken

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

De HU 670 elektrische warmtedeken van Medisana is gemaakt van een heerlijk zachte fleece stof, dit zorgt ervoor dat u nog zachter in bed ligt. De onderdeken heeft een dikte van 1 cm en zorgt voor een aangenaam zacht gevoel en kan gemakkelijk in bed worden geplaatst. 

Met de HU 670 elektrische warmtedeken stelt u zelf de temperatuurstanden naar voorkeur in. De warmtedeken beschikt over 4 verschillende temperatuurstanden die gemakkelijk met het ergonomische bedieningspaneel te bedienen is. U valt prettiger en sneller in slaap met de extra warme voetzone, deze voetzone warmt de koude voeten snel op. 

De warmtedeken is voorzien van een systeem dat overhitting tegengaat

Specificatie HU 670 elektrische warmtedeken: 

  • 4 verschillende temperatuur instellingen
  • Overhitting protectie
  • Gaat automatisch uit na 120 minuten 
  • Lengte: 80 cm
  • Breedte: 150 cm
  • Power: 100 Watt

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Wonen & Slapen,

Ean: 4015588602184

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel