Attends Soft 6 | 4 pakken van 38 stuks

48.40

Attends Soft 6 | 4 pakken van 38 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Voordeelverpakking Attends Soft 6

De Attends Soft 6 is een kleine, lichaamsvormige inlegger die speciaal is ontworpen voor degenen met zwaardere incontinentie. Met afmetingen van 47,5 x 16,5 cm biedt dit product een indrukwekkende opnamecapaciteit van 1100 ml.

Betrouwbare bescherming, discreet ontwerp

Attends Soft 6 inleggers zijn geschikt voor matig tot zwaar urineverlies. Ze zijn discreet en anatomisch gevormd voor extra privacy. De superzachte toplaag voelt comfortabel aan op de huid en zorgt ervoor dat u zich beschermd, zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Ontworpen voor actieve levensstijlen

De inleggers zijn perfect voor zowel mannen als vrouwen die een actieve levensstijl leiden en behoefte hebben aan matige tot hoge absorptie. Of u nu onderweg bent of thuis actief bent, deze inleggers bieden betrouwbare bescherming waar u op kunt vertrouwen.

Waarom kiezen voor de Attends Soft 6 voordeelverpakking?

✓ Anatomisch gevormde kern: De anatomisch gevormde kern biedt een comfortabele en nauwsluitende pasvorm, waardoor het risico op lekkage wordt verminderd.
✓ Super absorberende kern: De superabsorberende kern met acquisitielaag beschermt tegen lekkages en geurtjes en zorgt voor een droog gevoel.
✓ Zachte elastische randjes: Zachte elastische randjes creëren een natuurlijke komvorm, wat zorgt voor een betere pasvorm en bescherming tegen lekkage.
✓ Ademende buitenlaag: De ademende, witte buitenlaag zorgt voor verbeterd comfort, discretie en bevordert een gezonde huid.
✓ Geurbescherming voor frisheid: De inleggers zijn voorzien van geurbescherming om onaangename geurtjes te voorkomen, zodat u de hele dag fris blijft.
✓ Gemakkelijk te dragen: Met de handige fixatiestrook kunnen de inleggers in uw eigen goed aansluitend ondergoed worden gedragen voor extra discretie.
✓ Actieve zone: De inleggers zijn ontworpen met een actieve zone waar de meeste absorptie nodig is.

Attends Soft 6 biedt betrouwbare bescherming, zodat u actief en vol vertrouwen kunt blijven bewegen, ongeacht uw levensstijl.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7332152204788

Merk: Attends

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel