Attends For Men 4 | 12 pakken van 14 stuks

56.99

Attends For Men 4 | 12 pakken van 14 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Voordeelverpakking Attends For Men 4

Attends For Men 4 biedt betrouwbare bescherming met het comfort dat mannen nodig hebben. Deze inleggers zijn speciaal ontworpen voor matig urineverlies en bieden een discrete oplossing voor een actieve levensstijl.

Betere absorptie en langdurige droogheid

Dankzij de sterke absorberende kern wordt vocht snel opgenomen en blijft uw huid langdurig droog. Of u nu overdag druk bent of 's nachts rustig slaapt, u kunt op Attends For Men 4 rekenen. Met een indrukwekkende opnamecapaciteit van 710 ml voelt u zich de hele dag fris en zelfverzekerd.

Perfecte pasvorm voor mannen

Deze inleggers zijn anatomisch gevormd en speciaal ontworpen voor mannen. Ze bieden comfortabele bescherming die niet zichtbaar is onder kleding. De anatomische pasvorm zorgt voor een goede aansluiting op uw lichaam, en de kleefstrips houden het product stevig op zijn plaats in uw eigen ondergoed.

Discrete bescherming, altijd en overal

Attends For Men 4 is ideaal voor mannen die matige bescherming nodig hebben en af en toe grotere scheuten urine verliezen. Het is ook geschikt voor mannen die een plotselinge aandrang voelen om te plassen, maar niet altijd op tijd bij het toilet kunnen zijn.

Waarom kiezen voor de Attends For Men 4 voordeelverpakking?

✓ Anti-lekrandjes zorgen voor een goede pasvorm en verminderen het risico op lekkage.
✓ Geurbescherming vermindert het risico op onaangename geuren.
✓ De fixatiestrook aan de achterkant houdt de inlegger op zijn plaats in uw eigen nauwsluitende ondergoed.
✓ De superabsorberende kern houdt u droog.
✓ De ademende, textielachtige achterkant vermindert het risico op 'ritselen' van het product en zorgt voor discretie en comfort.
✓ Attends For Men 4 is latexvrij en bevat geen parfum.

De inleggers bieden een discrete en mannelijke bescherming die zo comfortabel is, dat u misschien vergeet dat u ze draagt.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7332152205969

Merk: Attends

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel