Rollator Go-go III – Blauw

139.95

Rollator Go-go III – Blauw

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

GoGO III Rollator – Blauw

De GoGo III rollator is een veelzijdige mobiliteitsoplossing voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze stalen rollator is uitgerust met een handig zitje en plateau, waarmee u het dienblad (inclusief) kunt gebruiken of zelf kunt gaan zitten. Om de rollator veilig te gebruiken wanneer u op het zitje plaatsneemt, dient u de parkeerrem te activeren. Daarnaast beschikt de GoGo III rollator ook over een looprem, waarmee u de rollator kunt stoppen tijdens het lopen.

Verstelbare handvatten, stokhouder en stabiel stalen frame

Veiligheid en comfort staan centraal bij de GoGo III rollator. U kunt de handvatten in hoogte verstellen (79 tot 96 cm) om een goede wandelhouding aan te nemen. De rollator is standaard voorzien van een stokhouder met een diameter van 18 tot 22 millimeter, waarin u uw wandelstok kunt bevestigen zodat deze altijd binnen handbereik is. Het stalen frame van de rollator biedt stevigheid en goede ondersteuning. De twee zwenkwielen en twee geremde achterwielen zorgen voor extra veiligheid en comfort. Bovendien is de rollator verkrijgbaar in zilver en blauw en is voorzien van een opklapbeveiliging, zodat de rollator tijdens het lopen niet onbedoeld kan inklappen.

De rollator is uitgerust met een zitje van 32,5 x 35 cm, waardoor u onderweg kunt rusten of even kunt ontspannen. Neem plaats op het comfortabele zitje en geniet van een welverdiende pauze tijdens uw wandelingen.

Met een totale breedte van 61 cm past de rollator gemakkelijk door deuropeningen en smalle gangpaden. De totale hoogte van 81-100 cm biedt gebruikers van verschillende lengtes de juiste ondersteuning en comfort.

Eenvoudig boodschappen doen en gemakkelijk vervoer

Andere kenmerken van de GoGo III rollator zijn de voldoende opbergmogelijkheden, zoals een afneembaar mandje en boodschappenvak. Hierdoor kunt u gemakkelijk boodschappen doen en uw persoonlijke spullen opbergen. De rollator is opklapbaar, waardoor u deze eenvoudig kunt opbergen of meenemen in de auto.

Waarom kiezen voor de GoGo III Rollator?

✓ Stevig en duurzaam
✓ Verstelbare hoogte
✓ Ruim zitje
✓ Lichtgewicht en draagbaar

Met zijn verstelbare hoogte, ruim zitje en stevige constructie is dit de perfecte rollator voor uw dagelijkse wandelingen en activiteiten. Ervaar vrijheid en zelfstandigheid terwijl u geniet van de veiligheid en betrouwbaarheid van onze rollator.

 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Mobiliteit,

Ean: 0000000000000

Merk: MedWorld

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel