Leukoplast Leukomed Eilandpleister | 3 pakken van 5 stuks

8.50

Leukoplast Leukomed Eilandpleister | 3 pakken van 5 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Leukoplast Leukomed Eilandpleister 5 cm x 7,2 cm | Voordeelverpakking 3 pakken

Kies voor de beste zorg en bescherming met onze voordelige voordeelverpakking Eilandpleisters.

Leukoplast Leukomed Eilandpleister is het perfecte steriele verband voor een effectieve postoperatieve zorg. Dit verband is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik op kleine tot middelgrote wonden.

Leukoplast Leukomed Eilandpleister biedt zowel absorberende eigenschappen als luchtdoorlatendheid, waardoor een optimale omgeving voor wondgenezing wordt gecreëerd. Daarnaast is het verband huidvriendelijk en plakt het niet aan de wond, waardoor verdere schade wordt voorkomen.

Wat dit verband nog specialer maakt, is dat het radiotransparant is. Dit betekent dat u de pleister niet hoeft te verwijderen voor röntgenfoto's, waardoor het proces efficiënter en comfortabeler wordt. Bovendien blijft de pleister stevig op zijn plaats, waardoor u de zekerheid heeft dat het verband blijft waar het hoort.

Alle Leukoplast Leukomed Eilandpleister voordelen op een rij:

✓ Absorberend
Het wondkussen vertoont een uitstekend absorptievermogen en is geschikt voor wonden met lage tot matige exsudaatniveaus.
✓ Luchtdoorlatend
De huid kan ademen dankzij de luchtdoorlatendheid.
✓ Plakt niet aan de wond
Om verdere schade te voorkomen, is het wondkussen zo ontworpen dat het niet aan de wond blijft plakken.
✓ Radiotransparant
Het is niet nodig om het te verwijderen voor röntgenfoto's, waardoor het zeer geschikt is voor gebruik in medische omgevingen.
✓ Met afgeronde randen
Met afgeronde, klevende randen is het ontworpen om verband niet op te laten rollen en op zijn plaats te houden waar het nodig is.
✓ Huidvriendelijk
Zelfs bij een gevoelige huid is het ontworpen om zacht te zijn en goed verdragen te worden.

Zorg ervoor dat u altijd de gebruiksaanwijzing volgt, inclusief de veiligheidsinformatie die bij het product wordt geleverd.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Medische Hulpmiddelen,

Ean: 0000000000000

Merk: Leukoplast

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel