Fresubin Thickened Drink Level 2 Vanille – 4 x 200 ML

11.95

Fresubin Thickened Drink Level 2 Vanille – 4 x 200 ML

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Fresubin Thickened Level 2 Drink Vanille – 4 x 200 ML 

Fresubin Thickened Level 2 Drink is een aanvullende drinkvoeding die is ontwikkeld voor patiënten met (risico op) ziektegerelateerde ondervoeding, in het bijzonder bij dysfagie of een verhoogde eiwit- en energiebehoefte zoals bij: ongewenst gewichtsverlies, kauw-, slik- en passagestoornissen en pre- en postoperatief. Het is een energie- en eiwitrijke verdikte drinkvoeding die voldoet aan het IDDSI level 2 (verdikte consistentie) en wordt geleverd in flesjes van 200 ml.

Belangrijkste kenmerken van Fresubin Thickened Level 2 Drink:

✓ Energie: Elk milliliter Fresubin Thickened Level 2 Drink bevat 1,5 kcal, waardoor het een energierijke voedingsbron is.
✓ Eiwit: Met 10 g eiwit per 100 ml biedt Fresubin Thickened Level 2 Drink een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige eiwitten, die essentieel zijn voor het behoud en herstel van spiermassa. Het product is op basis van melkeiwit.
✓ IDDSI level 2: Fresubin Thickened Level 2 Drink voldoet aan het International Dysphagia Diet Standardisation Initiative (IDDSI) level 2, wat betekent dat het geschikt is voor patiënten met een verdikte consistentie die problemen hebben met slikken.

Dosering:

De dosering van Fresubin Thickened Level 2 Drink dient te worden bepaald door de voorschrijvende zorgverlener, op basis van de specifieke behoeften van de patiënt. Dit product is geschikt om te worden gebruikt als aanvullende voedingsbron.

Aanvullende voeding: Voor aanvulling op de normale voeding wordt doorgaans geadviseerd om dagelijks 2-3 flesjes (600-900 kcal) van Fresubin Thickened Level 2 Drink te gebruiken.

Bij het gebruik van Fresubin Thickened Level 2 Drink zijn er enkele belangrijke opmerkingen om in gedachten te houden:

✓ Alleen gebruiken onder medisch toezicht
✓ Vochtinname moet gecontroleerd worden
✓ Niet geschikt voor kinderen < 3 jaar
✓ Voorzichtig gebruiken bij kinderen <6 jaar
✓ Niet geschikt voor patiënten met galactosemie

Het is belangrijk om rekening te houden met de juiste gebruik- en bewaarcondities van Fresubin Thickened Level 2 Drink:

✓ Bewaren bij kamertemperatuur
✓ Houdbaar tot op de verpakking aangegeven datum
✓ Geopende verpakkingen kunnen 24 uur in de koelkast worden bewaard
✓ Goed schudden voor gebruik
✓ Op kamertemperatuur serveren en langzaam drinken
✓ Gebruik het product niet wanneer deze is beschadigd, bol staat of wanneer de inhoud is gecoaguleerd
✓ Geen medicatie aan de voeding toevoegen

Het is van essentieel belang om Fresubin Thickened Level 2 Drink niet te gebruiken in de volgende gevallen:

✓ Indien enterale voeding niet is toegestaan
✓ Bij onvoldoende vertering en absorptie
✓ Bij overgevoeligheid voor ingrediënten van dit product

Fresubin Thickened Level 2 Vanille:

Water, melkeiwit, sacharose, plantaardige oliën, maltodextrine, stabilisatoren (E460, E466, E407), aroma’s, kaliumcitraat, emulgatoren (sojalecithine, E471), natriumchloride, vit. C, magnesiumoxide, magnesiumcitraat, ijzerpyrofosfaat, zinksulfaat, niacine, vit. E, mangaanchloride, pantotheenzuur, kopersulfaat, vit. B2, vit. B6, natriumfluoride, vit. B1, β-caroteen, vit. A, foliumzuur, kaliumjodide, chroomchloride, natriumseleniet, natriummolybdaat, vit. K1, biotine, vit. D3, vit. B12. Glutenvrij. Klinisch vrij van lactose, purine en cholesterol.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Eten & Drinken,

Ean: 4051895018447

Merk: Fresenius

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel