Dailee Men Premium Level 1 – 15 stuks

3.99

Dailee Men Premium Level 1 – 15 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Dailee Men Premium Level 1

Dailee Men Premium Level 1 is speciaal ontworpen voor actieve en mobiele mannen die last hebben van licht urineverlies. Met een absorptiecapaciteit van 300 ml biedt deze incontinentie inlegger discreet en effectief comfort, waardoor u zich de hele dag door zelfverzekerd kunt voelen.

Waarom kiezen voor de Dailee Men Premium Level 1?

✓ Ontworpen voor licht urineverlies:
Deze inlegger is ideaal voor mannen die last hebben van licht urineverlies, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik en tijdens activiteiten.
✓ Dubbele lekkagebarrières:
De inlegger is uitgerust met dubbele lekkagebarrières die zorgen voor verbeterde bescherming tegen lekkage. Dit geeft u de gemoedsrust om uw dagelijkse activiteiten voort te zetten, wetende dat u optimaal beschermd bent.
✓ Snelle absorptielaag:
Met een snelle absorptielaag neemt de inlegger urine direct op en voert het weg van de huid. Hierdoor blijft uw huid droog en comfortabel, en wordt huidirritatie voorkomen.
✓ Geavanceerde geurbescherming:
Dailee Men Premium Level 1 is voorzien van geurbeschermingstechnologie die ongewenste geurtjes effectief neutraliseert, waardoor u zich de hele dag fris en zelfverzekerd voelt.
✓ Betrouwbare kleefstrips:
De inlegger beschikt over kleefstrips aan de onderkant, waardoor deze veilig op zijn plaats blijft zitten en niet verschuift tijdens beweging. Dit zorgt voor een comfortabele en aansluitende pasvorm.
✓ Individueel verpakt:
Voor uw gemak zijn de inleggers individueel verpakt, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn en discreet kunnen worden gebruikt wanneer dat nodig is.

Met Dailee Men Premium Level 1 kunt u vol vertrouwen genieten van uw actieve levensstijl, wetende dat u de juiste bescherming heeft tegen licht urineverlies. Laat urineverlies uw dagelijkse bezigheden niet beïnvloeden. Blijf actief, blijf mobiel, en ervaar het comfort en de bescherming die u verdient.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 0000000000000

Merk: Dailee

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel