Dailee Comfort Premium Normal – 28 stuks

14.99

Dailee Comfort Premium Normal – 28 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Dailee Comfort Premium
Normal – 28 stuks

De Dailee Comfort Normal is een prachtige en uiterst comfortabele inlegger die speciaal is ontworpen voor situaties van zwaar verlies. Met afmetingen van 53 x 26 cm biedt het een optimaal evenwicht tussen bescherming en gebruiksgemak. Deze inlegger heeft een indrukwekkende opnamecapaciteit van 1300 ml, wat zorgt voor langdurige zekerheid en gemoedsrust.

Hoog absorptievermogen en gemakkelijke bevestiging voor zwaarder urineverlies

De Comfort inleggers staan bekend om hun buitengewoon hoog absorptievermogen, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor gevallen van ernstig urineverlies. Naast het bieden van een veilige bevestiging, zorgen deze inleggers ook voor het gemak van eenvoudig aan- en uittrekken. Ze kunnen gedragen worden in het eigen ondergoed of in combinatie met een fixatiebroekje. Deze broekjes hebben een zeer elastische pasvorm en zorgen ervoor dat de inlegger stevig tegen het lichaam wordt bevestigd, waardoor het risico op lekkage tot een minimum wordt beperkt.

Stevige bevestiging en discreet comfort

De Dailee Comfort inleggers met handige plakstrips bieden een directe en stevige bevestiging in het ondergoed. Hierdoor blijft de Comfort-inlegger op zijn plaats zonder te verschuiven. De zorgvuldig ontworpen randen van de inlegger blijven netjes in de liezen liggen, wat zorgt voor een betrouwbare afdichting en minimaliseert het risico op lekkage. Het gebruik van plakstrips is een uniek kenmerk van deze grotere inleggers en onderscheidt ze van andere fabrikanten.

Een extra voordeel van de plakstrips is dat ze ervoor zorgen dat de Dailee Comfort-inlegger stevig op zijn plek blijft, zelfs tijdens toiletbezoeken. Traditionele inleggers kunnen soms voor dilemma's zorgen: waar laat je het product tijdens een toiletbezoek? Het op een wastafel leggen is onhygiënisch en op de grond wil je het liever niet plaatsen. Dankzij de betrouwbare plakstrip blijft de Dailee Comfort discreet en veilig bevestigd in het ondergoed, zonder gedoe.

Waarom kiezen voor de Dailee comfort Premium Normal?

✓ Gemakkelijk te gebruiken
✓ Kleefstrips houden het verband op zijn plaats
✓ Gemakkelijk aan en uit
✓ Geur controle
✓ Zware incontinentie

Dankzij de combinatie van comfort, betrouwbaarheid en gemak zijn Dailee Comfort Inleggers de ideale keuze voor mensen met zware incontinentiebehoeften.

De afmeting van de Dailee Comfort Premium:

Bij het vergelijken van de Comfort-inleggers van Dailee met die van andere fabrikanten valt op dat Dailee iets compacter is, maar dat de absorptiecapaciteit vergelijkbaar is. Het verschil in grootte bedraagt slechts enkele centimeters.

Product

Dailee Comfort Premium Normal    

Dailee Comfort Premium Plus    

Dailee Comfort Premium Maxi

Afmetingen

53 x 26 cm        

64 x 33 cm             

69 x 35 cm

Absorptie (druppels)       

5

6

9

Absorptie (ml)

1300

1600

3000

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 8595611624230

Merk: Dailee

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel