Attends Soft 1 Mini | 12 pakken van 20 stuks

28.90

Attends Soft 1 Mini | 12 pakken van 20 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Voordeelverpakking Attends Soft Mini 1

Attends Soft Mini 1 is de ideale keuze voor vrouwen die te maken hebben met zeer licht urineverlies. Deze inleggers zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bieden uitstekende bescherming met ultieme discretie. Met een lengte van 21 centimeter zijn ze uitzonderlijk dun en comfortabel.

Comfortabele bescherming, de hele dag door

De natuurlijke pasvorm van Attends Soft Mini 1 zorgt voor een perfecte bescherming tegen lekkage. Deze inleggers zijn anatomisch gevormd en discreet, zodat u zich de hele dag beschermd, zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Geurbescherming en zacht ademend materiaal

Onze Attends Soft Mini 1 inleggers zijn uitgerust met geurbescherming om onaangename geurtjes te voorkomen. U kunt de hele dag genieten van een fris gevoel en vol vertrouwen actief blijven.

De superzachte, onbedrukte toplaag voelt prettig aan op uw huid, terwijl de ademende, witte buitenlaag zorgt voor verbeterd comfort, discretie en een gezonde huid.

Eenvoudig in gebruik en hygiënisch verpakt

Attends Soft Mini 1 inleggers zijn eenvoudig in gebruik en kunnen gedragen worden in uw eigen goed aansluitend ondergoed voor extra discretie. Bovendien zijn ze per stuk verpakt voor een betere hygiëne en discretie.

Waarom kiezen voor de Attends Soft Mini 1 voordeelverpakking?

✓ Krachtige absorptie voor droogheid en veiligheid: Onze inleggers zijn uitgerust met een sterke absorberende kern die ervoor zorgt dat u altijd droog en veilig blijft.
✓ Effectieve insluiting van vocht en geurtjes: Deze kern zorgt ervoor dat vocht en onaangename geurtjes betrouwbaar worden ingesloten, waardoor u zich de hele dag fris voelt.
✓ Zachte, ademende buitenlaag: De buitenlaag van onze inleggers is luchtdoorlatend en voelt aan als zacht textiel. Dit bevordert niet alleen de gezondheid van uw huid, maar biedt ook een comfortabel gevoel.
✓ Fixatiestrip voor stevige bevestiging: Met de handige fixatiestrip blijft de inlegger stevig op zijn plaats, wat het risico op lekkage minimaliseert.
✓ Lekpreventie met opstaande randjes: De opstaande randjes aan de zijkant voorkomen lekkage en bieden extra bescherming.
✓ Individuele verpakking voor hygiëne en gemak: Elke inlegger is individueel verpakt om hygiënische redenen en is gemakkelijk mee te nemen, waar u ook bent.

Kies Attends Soft Mini 1 voor discrete, comfortabele bescherming, zelfs tijdens actieve momenten. Deze inleggers zijn ontworpen om vrouwen met zeer licht urineverlies gemoedsrust te bieden, zodat ze zich kunnen blijven concentreren op de dingen die ze graag doen.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7332152204542

Merk: Attends

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel