LifeWatcher SOS Button Personenalarmering

149.95

LifeWatcher SOS Button Personenalarmering

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

LifeWatcher SOS Button 

De LifeWatcher SOS Button is een uiterst gebruiksvriendelijk alarmtoestel, voorzien van een grote SOS-knop in het midden. Met slechts een drie seconden durende druk op de knop, zal het toestel direct een oproep plaatsen, waardoor u kunt communiceren via de button zelf. Het ontwerp van de LifeWatcher Button is bewust simpel gehouden, zonder enige overbodige functies, en biedt alleen de essentiële mogelijkheden, zoals datum/tijd en alarmering.

Een slimme keuze voor geen-horloge dragers

De LifeWatcher SOS Button is bijzonder geschikt voor mensen die geen horloges willen dragen en voor gebieden met een minder sterk mobiel netwerkbereik. De button kan eenvoudig om de nek worden gedragen aan een koord, waardoor het een intuïtieve SOS-knop is in vergelijking met een horloge. Dankzij het iets langere ontwerp van de button, beschikt het over een grotere antenne, wat resulteert in een beter GSM- en GPS-bereik. Bovendien gaat de batterij langer mee.

Liever toch een alarmhorloge? Bekijk hier de LifeWatcher Senioren alarmhorloge.

Waarom kiezen voor de LifeWatcher SOS Button?

✓ Locatiebepaling binnen en buiten op basis van GPS, WIFI en LBS (Lokale Basisstations):
De LifeWatcher SOS Button maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals GPS, WIFI en LBS, om nauwkeurig de locatie van de gebruiker te bepalen, zowel binnen als buiten. Dit zorgt voor een betrouwbare en precieze positiebepaling, waardoor hulpverleners snel kunnen reageren in geval van nood.

✓ Bellen met het 4G netwerk van KPN (Nederland) zonder extra kosten:
De LifeWatcher SOS Button is uitgerust met een 4G-module, waardoor het toestel in staat is om te bellen via het betrouwbare netwerk van KPN in Nederland. Het beste is dat er geen extra kosten zijn voor dit gebruik. Bovendien is het toestel ook te gebruiken in andere Europese landen, wat het ideaal maakt voor reizigers.

✓ IP67 spatwaterdicht:
Met een IP67-certificering is de LifeWatcher SOS Button beschermd tegen stof en kan het gedurende korte tijd ondergedompeld worden in water tot een diepte van 1 meter. Dit betekent dat het veilig is om de button tijdens het douchen te dragen, maar het is niet ontworpen voor langdurig onderdompelen in water, zoals in baden of tijdens het zwemmen.

✓ Nederlandse App met verschillende functies:
De LifeWatcher SOS App is specifiek ontwikkeld voor gebruik in Nederland en biedt een gebruiksvriendelijke interface met diverse functies. Gebruikers kunnen eenvoudig SOS-nummers instellen, waardoor ze snel hulp kunnen inroepen in geval van nood. Ook kunnen ze veilige zones definiëren, wat handig is voor het bijhouden van bewegingsvrijheid en het ontvangen van meldingen wanneer de drager deze zones verlaat.

✓ Duidelijk kleurenschermpje:
De LifeWatcher SOS Button is voorzien van een helder en overzichtelijk kleurenschermpje waarop de datum, tijd, signaalsterkte en huidige positie worden weergegeven. Dit scherm blijft gedurende één minuut actief, zodat gebruikers snel de benodigde informatie kunnen aflezen.

✓ Mogelijkheid om te bellen (alarmeren) en onbeperkt gebeld te worden:
De SOS LifeWatcher Button biedt gebruikers de mogelijkheid om met één druk op de knop te bellen en hulp te alarmeren. Bovendien kunnen zij ook onbeperkt gebeld worden door contactpersonen of hulpverleners, waardoor er altijd een communicatielijn beschikbaar is in noodsituaties.

✓ Vooraf geprogrammeerde nummers:
Gebruikers kunnen vooraf contactpersonen programmeren in het toestel. Als de eerste persoon die wordt gebeld niet binnen 12 seconden opneemt, zal de LifeWatcher SOS Button automatisch het volgende vooraf geprogrammeerde nummer bellen, om ervoor te zorgen dat het alarm niet onbeantwoord blijft en hulp snel kan worden verkregen.

✓ Gemiddeld 4 tot 5 dagen standby bij normaal gsm-gebruik:
De LifeWatcher SOS Button biedt een stand-by tijd van 4 tot 5 dagen bij normaal gebruik van de gsm-functie. Dit betekent dat het toestel gedurende deze periode standby kan blijven zonder opgeladen te hoeven worden, waardoor gebruikers langdurig en zorgeloos gebruik kunnen maken van het apparaat voordat het weer opgeladen moet worden.

✓ WDTM gecertificeerd:
LifeWatcher is een van de weinige aanbieders met het WDTM Ketenkeurmerk mobiele personenalarmering. Dit is een belangrijke voorwaarde voor declaratie bij uw zorgverzekeraar. 

LifeWatcher SOS button zonder abonnement

De LifeWatcher SOS-button maakt geen gebruik van een abonnement, maar werkt met een prepaid tegoed systeem. Bij aankoop wordt een gratis prepaid SIM-kaart met € 9,95,- tegoed toegevoegd. Hiermee heeft de gebruiker een starttegoed om het apparaat te activeren.

Optioneel kan er voor €25,- een aansluiting op de zorgcentrale bijbesteld worden. Hiermee wordt een koppeling gemaakt naar een zorgcentrale, wat extra functionaliteit en veiligheid biedt. De bijbehorende maandelijkse kosten voor deze aansluiting bedragen €9,95.

Bij registratie van het toestel heeft de gebruiker de mogelijkheid om het prepaid tegoed te beheren en eventueel de extra service van de zorgcentrale aan te vragen.

Hoe wordt de LifeWatcher SOS button geleverd?

✓ LifeWatcher SOS Button
✓ 220V/5V USB Oplader
✓ Halskoord
✓ Nederlandstalige handleiding
✓ SIM-kaart met € 9,95- tegoed

 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Telefonie & Elektronica,

Ean: 8721008089010

Merk: LifeWatcher

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel