Fresubin 2kcal Compact Bosvruchten Drink – 4 x 125 ML

9.95

Fresubin 2kcal Compact Bosvruchten Drink – 4 x 125 ML

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Fresubin 2kcal Compact Bosvruchten Drink 4 x 125 ML

De Fresubin 2kcal Compact Drinkvoeding is speciaal ontwikkeld voor patiënten met (risico op) ondervoeding, met name bij een verhoogde energie- en eiwitbehoefte en/of vochtbeperking. Verpakt in handige flesjes van 125 ml, biedt dit product een geconcentreerde bron van energie en eiwitten.

Fresubin 2kcal Compact Drink levert 250 kilocalorieën per flesje van 125 ml, waardoor het een effectieve manier is om de energie-inname te verhogen. Daarnaast bevat elk flesje 12,5 gram hoogwaardig eiwit, wat essentieel is voor het behoud en herstel van de spiermassa.

De Fresubin 2kcal Compact Drink is glutenvrij en klinisch vrij van lactose, waardoor de drinkvoeding geschikt is voor mensen met glutenintolerantie of lactose-intolerantie.

Dosering:

De dosering van Fresubin 2kcal Compact Drink dient te worden vastgesteld door de voorschrijvende arts, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt. Dit veelzijdige product kan zowel dienen als aanvullende voeding als volledige voedingsbron, afhankelijk van de specifieke situatie.

Voor gebruik als aanvullende voeding wordt aanbevolen om dagelijks 3 flesjes te consumeren. Hiermee wordt een extra inname van 750 kilocalorieën gerealiseerd, wat kan bijdragen aan het verhogen van de totale energie-inname.

Voor gebruik als volledige voeding, waarbij het product de enige bron van voeding vormt, wordt aanbevolen om dagelijks 6-8 flesjes te consumeren. Hiermee wordt voorzien in een inname van 1600-2000 kilocalorieën per dag, wat de volledige voedingsbehoefte van het lichaam ondersteunt.

Het is van essentieel belang om de doseringsinstructies van de voorschrijvende arts op te volgen om de juiste hoeveelheid en het optimale gebruik te waarborgen.

De Fresubin 2kcal Compact Drink is verkrijgbaar in 4 verschillende smaken:

Bosvruchten, Cappuccino, Karamel, Vanille

Bij het gebruik van Fresubin 2kcal Compact Drink zijn er enkele belangrijke opmerkingen om in gedachten te houden:

✓ Alleen gebruiken onder medisch toezicht
✓ Vochtinname moet gecontroleerd worden
✓ Niet geschikt voor kinderen < 3 jaar
✓ Voorzichtig gebruiken bij kinderen < 6 jaar
✓ Bij gebruik als volledige voeding op de lange termijn natriumwaarden zorgvuldig monitoren

Het is belangrijk om rekening te houden met de juiste gebruik- en bewaarcondities van Fresubin 2kcal Compact Drink:

✓ Bewaren bij kamertemperatuur
✓ Houdbaar tot op de verpakking aangegeven datum
✓ Geopende verpakkingen kunnen tot 24 uur in de koelkast bewaard worden
✓ Goed schudden voor gebruik
✓ Gekoeld en langzaam drinken
✓ Gebruik het product niet wanneer het is beschadigd, bol staat of wanneer de inhoud is gecoaguleerd
✓ Geen medicatie aan de voeding toevoegen

Het is van essentieel belang om Fresubin 2kcal Compact Drink niet te gebruiken in de volgende gevallen:

✓ Indien enterale voeding niet is toegestaan
✓ Galactosemie
✓ Overgevoeligheid voor de ingrediënten van deze drinkvoeding

Ingrediënten Fresubin 2kcal Compact Drink Bosvruchten:

Water, glucosestroop, melkeiwit, plantaardige oliën (zonnebloemolie, koolzaadolie), sacharose, maltodextrine, aroma’s, kaliumcitraat, emulgatoren (E471, sojalecithine), rode biet-poeder (voor de kleur), kaliumcarbonaat, natriumchloride, zuurteregelaar (E507), natriumcarbonaat, vit. C, magnesiumoxide, ijzerpyrofosfaat, zinksulfaat, niacine, mangaanchloride, pantotheenzuur, vit. E, kopersulfaat, vit. B2, vit. B6, natriumfluoride, vit. B1, β-caroteen, vit. A, foliumzuur, chroomchloride, natriummolybdaat, kaliumjodide, vit. K1, natriumseleniet, biotine, vit. D3, vit. B12. Gluten- en vezelvrij. Klinisch vrij van lactose, purine en cholesterol.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Eten & Drinken,

Ean: 4051895012605

Merk: Fresenius

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel