Maxcom MM36D Huistelefoon – 3G

70.95

Maxcom MM36D Huistelefoon – 3G

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Maxcom MM36D Huistelefoon

De Maxcom MM36D is een draadloze DECt-telefoon die als vaste lijn en als mobiel telefoon functioneert met alle klassieke kenmerken van een bureautelefoon. De telefoon is voorzien van een simkaartlezer en hoeft niet aangesloten te worden op een traditionele analoge stekker, hij werkt met een simkaart zoals een mobiele telefoon. Doormiddel van een simkaart in de telefoon te plaatsen kan er direct gebruikt worden gemaakt van bellen en sms'en. De telefoon laadt op als een draadloze telefoon, dankzij het meegeleverde oplaadstation.  

De Maxcom MM36D is ideaal geschikt voor ouderen of slechtzienden dankzij het grote 1,77 inch. kleurenscherm en een groot toetsenbord. De Maxcom MM36D biedt vele extra functies zoals; FM-radio, speakerphone (of handsfree-functie), wekker, 1000-contacten telefoonboek, uitbreidbaar geheugen met micro SD-kaart.

Uitfasering 2G en 3G netwerk

Vanaf eind 2020 zijn telecomproviders bezig met het afscheid nemen van het 2G en 3G netwerk. Deze uitfasering heeft een impact op de Maxcom MM36D, deze werkt uitsluitend op het 2G netwerk. De Maxcom MM36D beschikt niet over een 4G netwerk en zal na verloop van tijd niet meer werken. Wilt u toch een 2G-netwerk seniorentelefoon aanschaffen? Bekijk eerst de mogelijkheden die de providers te bieden hebben op onze informatie pagina. Klik hier voor de informatie pagina.

Eigenschappen Maxcom MM36D:

✓ Afmetingen: 145 x 52 x 14 (L x B x H mm)
✓ Gewicht 295 gr. 
✓ Huistelefoon en mobiel in een
✓ Mobiel netwerk 2G en 3G
✓ Gesprekstijd: 5 uren
✓ Stand-By-tijd: 280 uren
✓ Micro-sd (niet bijgeleverd)

 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Telefonie & Elektronica,

Ean: 5908235974668

Merk: Maxcom

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel