Attends Faecale Inlegger F6 – 40 stuks

12.49

Attends Faecale Inlegger F6 – 40 stuks

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Attends Faecale inlegger F6 is een eenvoudig, voordelig en anatomisch gevormde inlegger, speciaal ontworpen voor ontlastingsincontinentie.

 

Doorlopende anti-lek randjes

Wat deze inlegger onderscheidt, zijn de doorlopende anti-lek randjes die zijn ingebouwd, waardoor het risico op lekkage aanzienlijk wordt verminderd. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste incidenten, zodat u met meer vertrouwen door uw dag kunt gaan.

 

Aanbevolen

Om de Attends Faecale inlegger F6 op zijn plaats te houden en de beste bescherming te bieden, wordt het aanbevolen om deze te dragen met fixatiebroekjes zoals de Attends Stretch Pants. Deze combinatie zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm.

 

Anatomisch gevorm

De inlegger is anatomisch gevormd, wat betekent dat hij perfect op het lichaam aansluit en voor uitstekend draagcomfort zorgt. Bovendien heeft de inlegger een witte en waterdichte buitenlaag, wat extra bescherming biedt tegen vocht en lekkages.

 

Kern van vezels

Een andere belangrijke eigenschap van de Attends Faecale inlegger F6 is de kern van vezels, die geen superabsorberende polymeerkorrels bevat. Dit zorgt voor betrouwbare absorptie zonder extra materiaal dat onnodig kan irriteren.

 

Waarom kiezen voor Attends Faecale inlegger F6?

✓ Een anatomisch gevormde inlegger, speciaal ontworpen voor ontlastingsincontinentie.
✓ Doorlopende anti-lek randjes zodat het risico op lekkage wordt verminderd.
✓Aanbevolen om te worden gedragen met fixatiebroekjes zoals Attends Stretch Pants.
✓ Anatomisch gevormde inlegger voor een uitstekende en comfortabele aansluiting op het lichaam.
✓ Een witte en waterdichte buitenlaag.
✓ Kern van vezels, zonder superabsorberende polymeer korrels

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7332152205198

Merk: Attends

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel