Harley Comfortkussen

69.95

Harley Comfortkussen

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld-

Het Harley Comfortkussen biedt ultieme luxe en optimaal slaapcomfort en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Het Designer Comfort kussen is gemaakt van visco elastisch gegoten traagschuim, wat zorgt voor een juiste drukverdeling. Het SuperSoft Comfort kussen is extreem zacht en geeft tegelijkertijd veel steun. Dit SuperSoft kussen is gemaakt van kwalitatief gegoten polyrurethaan schuim en is een uitstekend alternatief voor een latex kussen. De Harley comfortkussens worden geleverd inclusief luxe, wasbare, polyester hoes met rits.

    Specificatie Harley Comfortkussen:

  • Afmeting 68 x 42 x 10 cm

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:,

Ean: 5050996033501

Merk: Harley

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel