Alzheimer Bestek

39.95

Alzheimer Bestek

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Het Alzheimer bestek is speciaal ontworpen voor Alzheimer patiënten. Deze rode bestekset bevordert de eetlust bij alzheimer patiënten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Alzheimer patiënten gevoeliger zijn voor de kleur rood.

40 % Van de Alzheimer patiënten lijdt aan gewichtsverlies. Hiervoor zijn verschillende oorzaken. Alzheimer patiënten kunnen vaak moeilijk zelfstandig eten, ze zijn snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. Tevens is het voor hen moeilijk om onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Bij meer dan 60% van de Alzheimer patiënten is het vermogen om kleuren te onderscheiden verminderd. De helft van deze mensen wordt hierdoor belemmerd in het dagelijkse leven.

Het Alzheimer bestek is tevens zeer geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit in de pols en in de vingers. Het bestek is buigzaam voor optimaal gebruiksgemak. Voorzien van een zachte handgreep voor extra comfort. Het Alzheimer Bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork. De lepel, theelepel en vork kunnen in een gewenste hoek gebogen worden tot 90 °

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Eten & Drinken,

Ean: 4713280200010

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel