Circulation Maxx Reviver

179.95

Circulation Maxx Reviver

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Circulation Maxx Reviver

Last van gezwollen voeten of enkels? Pijn in je benen? Een slechte doorbloeding? De Circulation Maxx Reviver kan deze vervelende kwaaltjes verminderen door middel van elektrische impulsen.

De Circulation Maxx Reviver is een medisch hulpmiddel dat gebruik maakt van elektrische spierstimulatie technologie. U plaatst uw voeten op de Circulation Maxx Reviver en vervolgens stuurt het apparaat elektrische impulsen door uw lichaam. De pompende werking van uw spieren die wordt veroorzaakt door deze impulsen zorgt voor een betere doorbloeding. Ook overtollig vocht en afvalstoffen worden op deze manier ‘weggepompt’.

De zelfklevende Tens pads kunt u bijvoorbeeld op uw rug of schouders plaatsen. Op deze manier kun u de elektrische spierstimulator niet alleen gebruiken voor uw benen of voeten maar voor uw hele lichaam. Werkt zowel op stroom als op batterijen. Inclusief zelfklevende Tens pads en afstandsbediening.

Inhoud verpakking:

  • Circulation Maxx Reviver
  • Voedingsadapter
  • Afstandsbediening
  • 4 zelfklevende gelpads
  • Verbindingskabels
  • Gebruikershandleiding EN/NL

LET OP: In verband met de elektronische impulsen is de Circulation Maxx Reviver niet geschikt voor personen met een pacemaker en/of metalen implantaten. Ook bij zwangerschap, hartziekten, afwijkende bloeddruk, MS en epilepsie wordt gebruikt van deze elektrische spierstimulator afgeraden.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Leefstijl & Preventie,

Ean: 8719128645490

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel