Handvatverdikker Assortiment

35.95

Handvatverdikker Assortiment

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Antislip Handvatverdikker voor een betere grip

Wanneer u moeite heeft met het vasthouden van bijvoorbeeld een pen of bestek dan is de Handvatverdikker een geschikte uitkomst. De antislip eigenschappen zorgen voor een goede grip. De Handvatverdikker is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, elke kleur heeft zijn eigen openingsmaat. Zo kunt u de best passende Handvatverdikker kiezen. De verdikkers zijn verpakt per 6 stuks. Dit artikel betreft het assortiment pakket, u krijgt dan van elke kleur (en dus maat) 2 stuks. Mocht u per maat willen bestellen dan vind u de hand verdikkers op onze website.

De handvat verdikkers zijn zeer eenvoudig te knippen zodat u de juiste lengte kunt bepalen. Verder zijn de verdikkers vaatwasmachine bestendig en hebben ze allemaal een standaard lengte van 30 cm.

Kleur en openingsmaat:

  • Crème: de crème kleur heeft een opening van 6,4 mm
  • Rood: de rode kleur heeft een opening van 9,5 mm
  • Blauw: de blauwe kleur heeft een opening van 19 mm

Voordelen Handvatverdikker:

  • Antislip
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende maten
  • Makkelijk op maat te knippen

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Vrije Tijd & Hobby,

Ean: 5050996012285

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel