Atlantis Wasband en -Hand

22.95

Atlantis Wasband en -Hand

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

De Atlantis Wasband en – Hand is ideaal voor personen met verminderde flexibiliteit

Heeft u last van verminderde flexibiliteit en kunt u uw rug en andere lichaamzones moeilijk bereiken? Dan is de Atlantis Wasband een ideale oplossing. De Atlantis Wasband heeft aan één kant een zachte badstof laag en voelt daarom zeer comfortabel aan bij het wassen. Aan de andere kant beschikt de Atlantis Wasband over een grovere schuimlaag die gebruikt kan worden om bepaalde plekken te scrubben. Met de Atlantis Wasband heeft u tijdens gebruik altijd goede grip door de plastic handgrepen.

De Wasband wordt geleverd inclusief een bijpassend washandje dat, net als de wasband, aan de ene kant een zachte badstof laag heeft en aan de andere kant een grovere schuimlaag. Zo is het washandje ideaal om grondig te wassen op de beter bereikbare plaatsen.

De lengte van de Atlantis Wasband is 80 cm, inclusief handgrepen is dit 94 cm. De breedte van de wasband is 10 cm.

Voordelen Atlantis Wasband en -Hand:

  • Ideaal voor personen met verminderde flexibiliteit
  • Eenvoudig moeilijk bereikbare lichaamzones wassen
  • Zachte kant van badstof om zeer comfortabel te wassen
  • Grove kant van schuimlaag om te scrubben
  • Inclusief bijpassend washandje

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Badkamer & Toilet,

Ean: 5050996038308

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel