NEO G Airflow Plus Elleboog Support-21 – 24 cm

42.95

NEO G Airflow Plus Elleboog Support-21 – 24 cm

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

De NEO G Airflow Plus Elleboog Support met siliconen kussens biedt steun bij veel verschillende soorten pijn

De NEO G Airflow Plus Elleboog Support met siliconen kussens biedt steun bij veel verschillende soorten pijn. Zo biedt de NEO G Airflow Plus Elleboog Support steun bij: verrekkingen, verstuikingen- en instabiliteit, zwakke ellebogen, artritis in de elleboog en tennis- of golferselleboog . Verder wordt de brace gebruikt bij revalidatiebehandelingen, sportblessures en arbeidsgerelateerde letsels. De NEO G Airflow Plus heeft een langdurig effect en is slijtvast, beschikt over een multizone voor de perfecte pasvorm en is van lichtgewicht, ademend en naadloos materiaal. De siliconen kussens in de NEO G Airflow Plus ondersteunen, beschermen en verminderen de impact van het gewricht.

De maat betreft hier de elleboog-omtrek. De NEO G Airflow Plus Elleboog Support moet met de hand gewassen worden op een lage temperatuur. Verwijder het siliconen kussen voor het wassen en laat het liggend drogen. Inclusief satijnen aantreksok.

Voordelen NEO G Airflow Plus Elleboog Support:

  • Ondersteunt
  • Voor verrekkingen, verstuikingen en instabiliteit, zwakke ellebogen, artritis in de elleboog en tennis- of golferselleboog
  • Zeer geschikt bij revalidatiebehandelingen, sportblessures en arbeidsgerelateerd letsel
  • Perfecte pasvorm
  • Langdurig effect en slijtvast
  • Lichtgewicht, ademend en naadloos materiaal
  • Siliconen kussens verminderen impact op het gewricht
  • Zowel links als rechts te gebruiken

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Sport & Revalidatie,

Ean: 8692195458517

Merk: NEO G

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel