Atlantis Nagelborstel op Zuignappen

8.95

Atlantis Nagelborstel op Zuignappen

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Schrobben met één hand met de Atlantis Nagelborstel op Zuignappen

De Atlantis Nagelborstel op Zuignappen maakt het mogelijk om bijvoorbeeld nagels of een kunstgebit te reinigen met één hand. De rubberen zuignappen zorgen dat de borstel op de meeste oppervlakken blijft zitten. Zo is de Atlantis Nagelborstel op Zuignappen zeer geschikt om te bevestigen op uw wasbak, dit maakt het reinigen van nagels heel eenvoudig. De borstel is dan ook zeer geschikt voor ouderen of hulpbehoevende die een verminderde grijpkracht hebben. De Atlantis Nagelborstel op Zuignappen heeft een afmeting van L 10 x B 5,5 cm.

Voordelen Atlantis Nagelborstel op Zuignappen:

  • Eenhandig gebruik
  • Rubberen zuignappen
  • Hoogwaardige Atlantis kwaliteit

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Badkamer & Toilet,

Ean: 5050996007960

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel