Bambo Nature Maxi 4 – 24 Stuks – 7 tot 14 kg

9.99

Bambo Nature Maxi 4 – 24 Stuks – 7 tot 14 kg

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Bambo Nature Babyluiers zijn milieuvriendelijke babyluiers met een comfortabele en optimale pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid. 
Door het ademend materiaal laat het de huid ademen en dat voorkomt rode billetjes. Dankzij het hoge absortptievermogen blijven de billetjes van de baby lang droog en voorkomt huidirritatie. 

De verzadigingsindicator aan de buitenzijde van de babyluier geeft aan wanneer de luier verschoond moet worden. De Bambo Nature Luiers zijn dermatologisch getest en gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel.

De hersluitbare tapes zorgen ervoor dat de babyluier goed aansluit. Zo worden er lekkages voorkomen en heeft de baby nogsteeds optimale bewegingsvrijheid. 

Voordelen Bambo Nature Babyluiers:

  • Hoog Absorptievermogen
  • Zacht en ademend
  • Perfecte aansluiting aan het lichaam
  • Huidvriendelijk (zonder parfum en Parabenen)
  • Voldoen aan strenge milieueisen
  • Milieuvriendelijk

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 5703538109430

Merk: Abena

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel