Harley Proform Ultra Zitkussen Coccyx

53.00

Harley Proform Ultra Zitkussen Coccyx

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Het Harley Proform Ultra Zitkussen Coccyx is een comfortabel zitkussen. Het hoogwaardige foam van het Proform Ultra Zitkussen Coccyx heeft een eierdopstructuur die zorgt voor een goede luchtcirculatie. De coccyx uitsparing is uitermate geschikt voor stuitproblemen. Het kussen is geschikt voor een groot aantal situaties, zoals verhoging van een leunstoel of in een rolstoel. Het zitkussen werkt drukverlagend en wordt geleverd inclusief luxe faux suède hoes (Suedette hoes), inclusief ritssluiting. De luxe hoes is gemaakt van 100% polyester en is wasbaar.

Specificaties Harley Proform Ultra Zitkussen Coccyx:

  • Afmeting: B 43 x L 43 x H 10 cm
  • Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg
  • Risicogroep Decubitus: laag

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Wonen & Slapen,

Ean: 5050996030708

Merk: Harley

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel