ROHO LTV Seat-Ultra Leather

248.00

ROHO LTV Seat-Ultra Leather

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

De ROHO LTV Seat is een effectief comfortabel air floatation kussen

Wanneer u tijdens het zitten ongemak ervaart door pijn op bepaalde (druk-)punten of stijfheid dan biedt het ROHO LTV Seat comfortkussen een geschikte oplossing. Het kussen zorgt voor de juiste schokabsorptie en ontspanning wanneer u zit. Zo is het kussen ideaal bij incidenteel gebruik in een scootmobiel, rolstoel, of als comfortkussen in een stoel. Het kussen is ook nog zeer eenvoudig mee te nemen, omdat het kussen zonder lucht compact en praktisch op te bergen is. Dit maakt het kussen ideaal om mee te nemen op reis. Zo wordt bijvoorbeeld een lange zit in een vliegtuig of auto een stuk comfortabeler.

Het ROHO LTV Seat comfortkussen beschikt over aanpasbare, met lucht gevulde cellen die met elkaar in verbinding staan. Deze cellen verdelen uw lichaamsgewicht en zorgen in combinatie met de hoes voor een lage wrijving en optimaal comfort. Het ROHO LTV Seat comfortkussen heeft een instelbare hoogte tot 5 cm door het AIR FLOATATION systeem. Het kussen is eenvoudig op te blazen tot het gewenste niveau met de bijgeleverde pomp via het snel toegankelijke ventiel.

Het ROHO LTV Seat comfortkussen is verkrijgbaar met een standaard gewatteerde stretch hoes of een Ultra Leather kunstleer hoes. De kussens zijn vervaardigd uit DEHP-vrije PVC. Het kussen wordt standaard geleverd met een luchtpomp, een reparatieset en een Nederlandstalige handleiding. U krijgt ook standaard 12 maanden garantie op fabricagefouten en materialen.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Mobiliteit,

Ean: 613732062033

Merk: ROHO

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel