Ecosox diabetessokken-Zwart, maat 43-47

14.99

Ecosox diabetessokken-Zwart, maat 43-47

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Ecosox diabetessokken zijn vervaardigd van bamboe viscosevezelen. De extra vulling op de zool zorgt voor optimaal comfort en duurzaamheid. Bamboe is ideaal materiaal voor sokken! Bamboe heeft een vochtopname die 60 % hoger is dan katoen en is tevens zachter dan de zachtste katoensoort. Ook is bamboe hypoallergeen: bamboe irriteert de huid niet en is dus ideaal voor de gevoelige huid. De Ecosox sokken zijn thermoregulerend: houden uw voeten in de winter warm en koel in de zomer.
Ecosox diabetessokken zorgen voor een optimale bloedcirculatie en maximaal comfort, ook bij gezwollen benen. De sokken rekken uit zodra de benen beginnen te zwellen. De diabetessokken zakken niet af zelfs als ze maximaal worden uitgerekt. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in de kleuren zwart, blauw en beige.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Wonen & Slapen,

Ean: 46817910118

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel