Combi Product: TENA Lady Discreet Mini Plus + TENA Lady Discreet Mini

8.99

Combi Product: TENA Lady Discreet Mini Plus + TENA Lady Discreet Mini

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Heeft u behoefte aan TENA inleggers van verschillende absorptieniveau's voor verschillende momenten? Dan is de TENA Lady Discreet Mini Plus & TENA Lady Discreet Mini van de TENA Discreet lijn een goede combinatie.

TENA Lady Discreet Mini Plus Discrete Bescherming

De TENA Lady Discreet Mini Plus zorgt voor een drievoudige bescherming. De TENA Lady Discreet Mini Plus is speciaal ontworpen voor maximale discretie bij urineverlies. De TENA Lady inlegverbanden zijn voorzien van zacht, ademend buitenmateriaal dat de lucht laat circuleren en bijdraagt tot een gezonde huid. Dankzij de microPROTEXTM-technologie neemt het product goed vocht op, zodat u altijd een beschermd en discreet gevoel heeft.

TENA Lady Discreet Mini Discrete Bescherming

De TENA Lady Discreet Mini zorgt voor een drievoudige bescherming. De TENA Lady Discreet Mini is speciaal ontworpen voor maximale discretie bij licht urineverlies. De TENA Lady incontinentieverbanden zijn voorzien van zacht, ademend buitenmateriaal dat de lucht laat circuleren en bijdraagt tot een gezonde huid. Dankzij de microPROTEXTM-technologie neemt het product goed vocht op, zodat u altijd een beschermd en discreet gevoel heeft.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7322540853582

Merk: TENA

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel