Combi Product: TENA Lady Discreet Extra Plus + TENA Lady Discreet Maxi

11.99

Combi Product: TENA Lady Discreet Extra Plus + TENA Lady Discreet Maxi

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Aangepaste bescherming, elk Moment: TENA Lady Discreet Extra
Plus & TENA Lady Discreet Maxi

Let op: Het TENA Discreet assortiment heeft een subtiele verandering ondergaan. De druppelaanduiding op de verpakking is aangepast, daarmee passen de druppels beter bij de absorptie die de producten daadwerkelijk hebben. Daarnaast heeft de verpakking de toevoeging: claim 'Up to 12 hrs dryness' gekregen. Dit om aan te geven dat deze producten echt een hele dag beschermen! Het product blijft hetzelfde dan dat u van TENA gewend bent, dit betreft alleen een verpakking wijziging.

Als u zoekt naar inleggers met verschillende absorptieniveaus om aan te passen aan uw verschillende behoeften, dan bieden de combinatie van TENA Lady Discreet Extra Plus en TENA Lady Discreet Maxi uit de TENA Discreet lijn (voorheen bekend als TENA Lady) een oplossing op maat.

TENA Lady Discreet Extra Plus: Uitstekende bescherming bij matige tot zwaardere incontinentie

Speciaal ontworpen voor vrouwen die te maken hebben met matige tot zwaardere incontinentie, biedt TENA Lady Discreet Extra Plus optimale bescherming. Deze inlegger is groter en absorbeert meer vocht dan regulier maandverband, waardoor het ideaal is voor het opvangen van stevigere scheuten urine. De elastische zijkanten passen zich aan uw lichaam aan en dankzij de InstaDRY-technologie wordt vocht direct opgenomen, weg van de huid. Hierdoor blijft u droog en geniet u van een fris gevoel. Met TENA Lady Discreet Extra Plus kunt u met vol vertrouwen uw dag tegemoet gaan.

TENA Lady Discreet Maxi: Krachtige bescherming bij zwaardere incontinentie

Voor vrouwen die geconfronteerd worden met zwaardere incontinentie, biedt TENA Lady Discreet Maxi een betrouwbare oplossing. Deze inlegger is specifiek ontworpen voor bescherming bij aanzienlijk urineverlies. Laat het verlies van scheuten urine uw activiteiten niet beperken. Met TENA Discreet Maxi kunt u zorgeloos genieten van momenten met uw familie en vrienden. De vertrouwde bescherming en zekerheid die u gewend bent van TENA, geeft u de vrijheid om te doen wat u graag doet.

Waarom kiezen voor deze combinatie?

✓ Flexibele bescherming: De combinatie van TENA Lady Discreet Extra Plus en TENA Lady Discreet Maxi biedt bescherming die past bij uw behoeften, van matige tot zwaardere incontinentie.
✓ Geavanceerde vochtopname: InstaDRY-technologie garandeert snelle vochtopname, wat resulteert in een droog en fris gevoel.
✓ Individuele pasvorm: De elastische zijkanten passen zich aan uw lichaam aan, zodat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt.
✓ Betrouwbare bescherming: TENA Lady Discreet biedt de vertrouwde bescherming en zekerheid waarop u kunt rekenen.

Kies voor de bewezen bescherming van TENA met de combinatie van TENA Lady Discreet Extra Plus & TENA Lady Discreet Maxi voor zorgeloze dagen en een actieve levensstijl.

Medisch hulpmiddel

Only single use

Address of the Manufacturer
Essity Hygiene and Health AB, SE-405 03 Göteborg, Sweden

Visitor's Address
Mölndals Bro 2, Mölndal, Sweden

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 7322541067759

Merk: TENA

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel