DORO 5860 Eenvoudige Seniorentelefoon – Zwart

108.95

DORO 5860 Eenvoudige Seniorentelefoon – Zwart

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Eenvoudige Seniorentelefoon

De Doro 5860 is een geweldige telefoon waarmee u eenvoudig dagelijks kunt bellen en sms'en. Dankzij het luid en helder geluid hoort u meer bij een inkomend oproep. Met de HAC (ondersteuning voor hoorapparaten) is het mogelijk om uw hoorapparaten te connecten met de mobiele telefoon. Het brede display van 2.4 inch. schermgrootte kunt u makkelijk de tekst op aflezen. De Doro 5860 beschikt over een camera voor het maken van foto's.  Door de hulpknop (SOS button) voelt u zicht veiliger wanneer u in nood bent. De vertrouwde contact personen worden gewaarschuwd als u ooit hulp nodig zou hebben. 

Uitfasering 2G en 3G netwerk

Vanaf eind 2020 zijn telecomproviders bezig met het afscheid nemen van het 2G en 3G netwerk. Deze uitfasering heeft een impact op de DORO 5860, deze werkt uitsluitend op het 2G netwerk. De DORO 5860 beschikt niet over een 4G netwerk en zal na verloop van tijd niet meer werken. Wilt u toch een 2G-netwerk seniorentelefoon aanschaffen? Bekijk eerst de mogelijkheden die de providers te bieden hebben op onze informatie pagina. Klik hier voor de informatie pagina.

Eigenschappen DORO 5860 Seniorentelefoon:

✓ Afmetingen: L: 12,8 x B: 6,6 x H: 1,3 cm
✓ Schermgrootte: 2,4 inch. 
✓ Cameraresolutie: 2
✓ Ondersteuning voor hoorapparaten
✓ Bluetooth; 5.0
✓ Mobiel netwerk: 2G, 3G, 4G (LTE)
✓ Gesprekstijd: 7 uren
✓ Stand-By-Tijd: 380 uren
✓ Incl. oplaadstandaard
✓ Micro-SIM (niet bijgeleverd)

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Telefonie & Elektronica,

Ean: 7322460082093

Merk: Doro

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel