Opblaasbare Haarwasbak

26.95

Opblaasbare Haarwasbak

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld-

Spettervrij haren wassen in bed met de Opblaasbare Haarwasbak

De luxe Opblaasbare Haarwasbak van Atlantis maakt het mogelijk om uw haren spettervrij te wassen in bed. Zeer geschikt voor personen die langdurig in bed liggen of beperkt mobiel zijn. Zo is de haarwasbak overal in huis eenvoudig te gebruiken. De Atlantis Opblaasbare Haarwasbak geeft een comfortabele ondersteuning aan hoofd en nek tijdens het wassen van het haar. Deze luxe haarwasbak heeft twee verschillende opblaasunits en voorkomt dat u last heeft van spetters.

De Atlantis Opblaasbare Haarwasbak heeft een afmeting van 71 x 61 x 15 cm en wordt geleverd inclusief een afvoerslang van 119 cm.

Voordelen Atlantis Opblaasbare Haarwasbak:

  • Comfortabele ondersteuning aan hoofd en nek
  • Voorkomt spetteren
  • Ideaal voor minder mobiele personen

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:,

Ean: 5050996007670

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel