Mickey Plaswekker

99.95

Mickey Plaswekker

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld-

Deze speciale Mickey Plaswekker geeft een seintje bij detectie van urine, zodat men weet dat het tijd is om naar de wc te gaan. Door de draadloze zender biedt de Mickey plaswekker optimale nachtrust. De zender dient u aan het sensorbroekje te verbinden, de plaswekker gaat af zodra er wat druppels urine in het broekje worden gedetecteerd. Dankzij het weksignaal kunt u optijd naar het toilet gaan en wordt automatisch een reflex van de sluitspier opgewekt. Hierdoor voorkomt u bedplassen. 

De Mickey plaswekker heeft 5 weksignalen en een instelbaar volume. De toetsen op de achterzijde biedt de mogelijkheid om het wekgeluid en volume in te stellen. Met het nachtlampje op de ontvanger kunt u de kamer even verlichten om naar de wc te gaan. De sensorbroekjes zijn niet inbegrepen, wel los verkrijgbaar;

Bij kinderen is 90 procent binnen 3 maanden zindelijk. Voor volwassen biedt de plaswekker-training uitkomst. Deze wekker is geschikt voor normale slapers. 

Eigenschappen Mickey Plaswekker:

  • Vriendelijk en zeer eenvoudig in gebruik
  • Keuze uit 5 verschillende alarmsignalen
  • Apart lichtsignaal indien batterij zender bijna op is
  • De ontvanger is voorzien van een nachtlampje
  • De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
  • Afmeting ontvanger: 12 x 7 x 4 cm
  • Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Incontinentiemateriaal,

Ean: 0793573995711

Merk: Urifoon

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel