DORO 8050 Senioren Smartphone 4G

285.95

DORO 8050 Senioren Smartphone 4G

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

DORO Smartphone 8050 is een betrouwbare senioren smartphone om in contact te blijven met familie en vrienden. De smartphone is eenvoudig in gebruik en ziet eruit als een gewone smartphone, maar speciaal ontwikkeld voor senioren. De DORO 8050 beschikt over een groot en duidelijk 5,45-inch LCD display met hoog contrast. Het display beschikt over een HD+ resolutie waardoor beelden nog scherper worden weergegeven. De DORO 8050 senioren smartphone is voorzien van een Android – besturingssysteem. DORO heeft de interface aangepast op senioren. De iconen zijn duidelijk zichtbaar en leesbaar. Via de Google Play Store download je, je favoriete apps. 

Aan de achterzijde van de DORO 8050 is een 13-megapixelcamera geplaatst. De foto's zijn van voldoende kwaliteit en de led-flitser zorgt voor voldoende licht en kan ook gebruikt worden als zaklamp. 

Een andere unieke functie van de DORO 8050 is dat de telefoon werkt met een gehoorapparaat. Door de draadloze verbinding staan de twee apparaten in contact met elkaar. In de handleiding staat meer informatie over de verbinding met gehoorapparaten. 

Assistentieknop voor noodgevallen

Aan de achterzijde van de DORO 8050 is een hulpknop geplaatst. Vooraf kunnen er telefoonnummers ingesteld worden, deze personen worden gewaarschuwd zodra de noodknop ingedrukt word. Deze noodknop biedt een gerustellend gevoel in een noodsituatie. 

Eigenschappen DORO 8050:

  • Afmeting: 153 x 71 x 9 (H x B x D mm)
  • Gewicht: 165 gram
  • Besturingssysteem Android 9
  • Touchscreen
  • Camera voorzijde 5 Megapixel
  • Camera achterzijde 13 megapixel
  • 4G
  • Micro-SD
  • Kleur: Zwart

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Telefonie & Elektronica,

Ean: 7322460078430

Merk: Doro

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel