Nutridrink Juice Style Sinaasappel | 6 pakken van 4 x 200 ML

49.99

Nutridrink Juice Style Sinaasappel | 6 pakken van 4 x 200 ML

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Voordeelverpakking Nutridrink Juice Style Sinaasappel 

Juist tijdens ziekte of na een operatie is het vaak een uitdaging om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, terwijl goede voeding juist dan essentieel is. Als uw normale voeding niet voldoende voedingsstoffen biedt, kan uw arts of diëtist u Nutridrink Juice style aanbevelen.

Nutridrink Juice style is een kant-en-klare, energierijke drinkvoeding die aanvullend is op uw dagelijkse voeding. Het levert niet alleen energie, maar ook belangrijke eiwitten, vitaminen en mineralen om eventuele tekorten aan te vullen. Hierdoor draagt het bij aan het verbeteren van uw voedingstoestand en bevordert het uw herstel.

Waarom kiezen voor de Nutridrink Juice Style Sinaasappel?

✓ Levert extra energie.
✓ Speciaal voor als u last heeft van slijmvorming.
✓ Is een aanvullende drinkvoeding.
✓ Laag in lactose- en glutenvrij, bevat melk

Dosering:

Raadpleeg altijd uw (huis)arts of diëtist voordat u Nutridrink Juice style gaat gebruiken en volg hun aanbevelingen op. Als er geen specifieke instructies zijn gegeven, kunt u als algemeen gebruiksadvies 1-3 flesjes Nutridrink Juice style per dag gebruiken als aanvulling op uw normale voeding.

Het is belangrijk om rekening te houden met de juiste gebruik- en bewaarcondities van de Nutridrink Juice Style:

✓ Aanbevolen koel en droog te bewaren. Goed schudden voor gebruik.
✓ Het drankje smaakt het lekkerst wanneer het gekoeld wordt gedronken.
✓ Na opening, het flesje goed afsluiten en in de koelkast bewaren gedurende maximaal 24 uur.
✓ Ongeopend: bij kamertemperatuur houdbaar tot op de verpakking aangegeven datum
✓ Gebruik onder medisch toezicht
✓ Nutridrink Juice style is niet geschikt als enige voedingsbron.

Het is van essentieel belang om de Nutridrink Juice Style niet te gebruiken in de volgende gevallen:

✓ Niet geschikt voor patiënten met galactosemie.
✓ Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Nutridrink Juice Style is verkrijgbaar in verschillende smaken:

Aardbei, Appel, Bosvruchten, Cassis, Sinaasappel

Ontdek het belang van variatie in smaken bij het gebruik van drinkvoeding. Door te experimenteren met verschillende smaken wordt het gemakkelijker om dagelijks de aanbevolen hoeveelheid drinkvoeding te consumeren. Het is bekend dat ziekte of behandeling de smaakvoorkeuren kunnen beïnvloeden. Probeer daarom ook smaken die mogelijk minder voor de hand liggen, omdat ze juist in deze situaties verrassend goed kunnen bevallen. Zo wordt het drinken van de benodigde voeding aangenamer en aantrekkelijker voor uw smaakpapillen.

Ingrediënten Nutridrink Juice Style sinaasappel:

Water, glucosesiroop, dextrine-maltose, wei-eiwitisolaat (van koemelk), suiker, aroma, zuurteregelaar (citroenzuur), cholinechloride, calciumchloride, L-ascorbinezuur, kaliumchloride, ijzerlactaat, natriumchloride, magnesiumchloride, kleurstof (curcumine), zinksulfaat, DL-α-tocoferylacetaat, kopergluconaat, calcium-D-pantothenaat, nicotinamide, thiaminehydrochloride, retinylpalmitaat, mangaansulfaat, natriumfluoride, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, pteroylmonoglutaminezuur, chroomchloride, kaliumjodide, fyllochinon, natriummolybdaat, natriumseleniet, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.       

 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Eten & Drinken,

Ean: 8712400154642

Merk: Nutricia

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel