Cocoons overzetbril – Amber – Medium

79.95

Cocoons overzetbril – Amber – Medium

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Cocoon Overzetbril – Amber – Medium

Ontdek de Low Vision Cocoons, een unieke bril speciaal ontworpen voor mensen met beperkt zicht. Of het nu komt door een oogafwijking, ziekte of herstel na een oogoperatie, deze bril biedt ondersteuning gedurende de hele dag, zowel binnen als buiten. Let op: Low Vision Cocoons zijn geen zonnebrillen, maar bedoeld om continu te dragen en zijn niet polariserend.

Cocoon overzetbril de Ideale ondersteuning voor mensen met beperkt zicht

Polarisatie is handig om fel zonlicht te verminderen, vooral bij buitenactiviteiten of autorijden. Echter, in situaties met weinig licht kan polarisatie nadelig zijn, omdat objecten minder goed opvallen, wat het oriënteren in de avonduren moeilijker kan maken. Bovendien kunnen polariserende glazen in combinatie met LCD-schermen averechts werken, omdat beide polarisatie gebruiken, waardoor het scherm soms onleesbaar wordt bij bepaalde kijkhoeken.

De Cocoons overzetbril is perfect passend dankzij de 'flex2fit' pootjes die in elke stand verstelbaar zijn. Met zijn lichte gewicht en 'soft touch' afwerking biedt deze bril maximaal comfort, zelfs bij langdurig dragen.

De maat van de Cocoon overzetbril is medium (133 x 39 mm), De lengte tussne haakjes is de maximale grootte van uw bril. 

Waarom kiezen voor een Cocoon overzetbril?

✓ Zeer stevig materiaal: Ballistic nylon
✓ Bruin (hazelnoot)
✓ 18% lichtdoorlatend
✓ 100% UV-filter
✓ Zeer stevig
✓ Buigbare pootjes
✓ Soft coating
✓ Zijkanten gefilterd

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:% Koopjeshoek,

Ean: 0000000000000

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel