Fysic F10 -Mobiele telefoon voor senioren met SOS paniekknop

99.95

Fysic F10 -Mobiele telefoon voor senioren met SOS paniekknop

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

De Fysic F10 is een eenvoudige mobiele telefoon, die speciaal ontwikkelt is voor senioren. Deze seniorentelefoon is makkelijk in gebruik dankzij de grote toetsen, letters en het eenvoudige menu. Door het extra luide gespreksvolume is de Fysic F10 uitermate geschikt voor gebruik bij hoorapparaten. Met de SOS paniekknop op de achterzijde, kunt u met één druk op knop alarm slaan bij een noodsituatie. De voorgeprogrammeerde noodnummers worden direct gecontacteerd. Zo voelt u zich in elke situatie veilig. Het meegeleverde oplaadstation zorgt ervoor dat de telefoon altijd opgeladen is en op een vaste plek in het huis geplaatst kan worden. 

De seniorentelefoon toont alle praktische informatie in het beeldscherm. Bijvoorbeeld wie er belt, hoe lang, of het belsignaal sterk genoeg is en hoe vol de batterij is. 

SOS paniekknop

De SOS paniekknop bevindt zich aan de achterzijde van de Fysic F10 telefoon. Wanneer u deze knop indrukt ontvangen alle voorgeprogrammeerde noodnummers een SMS met een standaard SOS bericht, dit bericht is zelf aan te passen. De telefoon schakelt automatisch over op de luidsprekermodus. Mocht het eerste noodnummer niet antwoorden, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld naar het tweede nummer en zo verder. Een waarschuwingstoon kan ingesteld worden, hiermee weet uw omgeving dat u in nood bent.

Optimaal gebruiksgemak

Bij de Fysic F10 komt het gebruikersgemak op de eerste plaats. Met de 2 sneltoetsen kunt u snel en makkelijk uw favorieten contactpersonen bellen. De telefoon beschikt over een geïntegreerde zaklamp, een camera met flits aan de achterzijde en een hoofdtelefoonaansluiting. De mobiele is sim-lock vrij en werkt op een 4G netwerk, extra handig nu de 2G en 3G netwerken stoppen. 

Technische specificaties

8 indirecte geheugentoetsen (2 toets)
FM-radio
LCD display
Batterijstatusindicatie
Batterij bijna leeg indicatie
Trilfunctie
Menutalen instelbaar: Nederlands, Engels, Duits en Frans
Bluetooth® versie 5.0
Oplaadbare Li-Ion batterij 1.000mAh
Lange standby tijd (tot 150 uur) en spreektijd (tot 3 uur)
Uitbreidbaar met micro SD kaart (max 16Gb)
Geschikt voor het 4G netwerk
Afmetingen (h x b x d) 130 x 58 x 14 mm

Wat zit er in de doos?

Mobiele telefoon
Oplaadstation
Netadapter met snoer
Oplaadbare Li-Ion batterij
Handleiding NL / EN / DE / FR
Algemene veiligheidsvoorschriften

 

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Telefonie & Elektronica,

Ean: 8711902077114

Merk:

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel