BBrain Family Kalenderklok

229.00

BBrain Family Kalenderklok

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

BBrain Family Kalenderklok

Met de BBrain Family kunt u gemakkelijk uw dierbaren betrekken bij uw dagelijks leven en biedt u net dat extra beetje hulp en aandacht wanneer dat nodig is. De beeldbelfunctie stelt u direct in contact met uw geliefden, zelfs als u niet digitaal onderlegd bent. Dit is handig wanneer u niet altijd de mogelijkheid hebt om persoonlijk langs te gaan, maar toch graag uw dierbaren wilt zien en spreken. Bovendien maakt de BBrain Family het ook eenvoudig om contact te leggen met zorgverleners zoals thuiszorg, verpleging en welzijnscoaches.

BBrain Family brengt generaties nader tot elkaar

Dankzij de mogelijkheid om afspraken in de agenda te zetten en herinneringen in te stellen, hoeven dagelijkse gesprekken niet meer alleen te gaan over de dagstructuur. Er ontstaat weer tijd voor waardevolle gesprekken. U kunt direct vakantieavonturen, mijlpalen van uw kleinkinderen en andere mooie momenten delen via de berichten- en fotofunctie.

Waarom kiezen voor de BBrain Family?

✓ Uitgebreide tijdsweergave (datum, tijd, dag en dagdeel)
Het grote 10 inch display maakt het mogelijk om de tijd zowel analoog, digitaal als in een gecombineerde weergave weer te geven. Hierdoor wordt alles duidelijk en helder op het scherm gepresenteerd, waardoor de tekst gemakkelijk af te lezen is.

✓ Agenda
Met behulp van een app op hun mobiele telefoon (ook beschikbaar op de computer) kunnen familie, vrienden, mantelzorgers en de gebruiker van de slimme klok eenvoudig afspraken en herinneringen naar de klok sturen. Op deze manier kan de gebruiker precies zien welke afspraken er gepland staan voor die dag, die vervolgens luid en duidelijk worden uitgesproken. Een agendapunt verdwijnt automatisch 1 uur na aanvang, waardoor het agendaoverzicht altijd up-to-date blijft.

✓ Foto’s (interactief)
Met de BBrain Family-app is het mogelijk om foto's naar de BBrain Family te verzenden. Via de app kunt u eenvoudig en snel foto's delen met de BBrain Family-kalenderklok. Dit stelt gebruikers, familieleden en zorgverleners in staat om bijzondere momenten, vakantiekiekjes of andere waardevolle afbeeldingen rechtstreeks naar de klok te sturen. Zo kunnen deze afbeeldingen direct op het scherm van de BBrain Family worden weergegeven, waardoor de gebruiker ze kan bekijken en genieten van de gedeelde herinneringen.

✓ Berichten (interactief)
Met de BBrain Family-app kunt u eenvoudig berichten versturen naar de BBrain Family-kalenderklok. Via de app heeft u de mogelijkheid om directe berichten te sturen naar de klok, waardoor u gemakkelijk kunt communiceren met de gebruiker ervan. Dit biedt een handige manier om belangrijke informatie, herinneringen, of gewoon warme woorden van genegenheid over te brengen. De berichten worden vervolgens weergegeven op het scherm van de BBrain Family-klok, zodat de gebruiker ze kan lezen en zich verbonden kan voelen met de afzender. Het is een effectieve manier om contact te onderhouden en betrokkenheid te tonen, zelfs op afstand.

✓ Beeldbellen
Beeldbellen biedt een aangename vorm van sociaal contact. Het is een geruststellende ervaring wanneer u elkaar kunt zien terwijl u telefoneert. De gebruikersinterface van de BBrain Family kalenderklok is speciaal ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gebruikt door senioren met een visuele beperking. Daarnaast kan de klok op afstand worden beheerd via de bijbehorende app door (klein)kinderen, mantelzorgers of verzorgend personeel. Wanneer er een telefoontje binnenkomt, spreekt de klok luid en duidelijk de naam van de beller uit, zodat de persoon met een visuele beperking weet wie er aan de lijn is.

✓ Spraakfunctie en slechtziende modus
Agendapunten worden uitgesproken bij aanvang, terwijl berichten direct bij binnenkomst worden voorgelezen. Als de gebruiker met een visuele beperking de melding heeft gemist, is het mogelijk om op het betreffende agendapunt of bericht te klikken om het opnieuw te laten voorlezen. Door op de klokweergave te klikken, wordt de dag, datum en tijd duidelijk uitgesproken. De snelheid van het voorlezen en het spraakvolume kunnen worden aangepast op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Daarnaast is de klok uitgerust met een mute functie, waarbij meldingen niet worden uitgesproken, wat handig is voor de avonduren.

✓ Op afstand te beheren door mantelzorgers/zorgverleners
De BBrain Family kan op afstand worden beheerd door mantelzorgers en zorgverleners. Via de speciale beheerfuncties in de BBrain Family-app kunnen zij de kalenderklok gemakkelijk beheren, instellingen aanpassen en belangrijke updates doorvoeren zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Dit biedt mantelzorgers en zorgverleners de flexibiliteit en het gemak om de BBrain Family op afstand te ondersteunen en te zorgen voor een gepersonaliseerde ervaring die is afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Het stelt hen in staat om de kalenderklok te helpen bij het organiseren van de dagelijkse activiteiten, belangrijke afspraken en herinneringen, en zo de gebruiker te ondersteunen in het behouden van structuur en het bevorderen van welzijn.

✓ VESA bevestiging mogelijk
De BBrain Family is voorzien van VESA-bevestiging, waardoor het mogelijk is om de kalenderklok te bevestigen aan een VESA-compatibele muurbeugel of standaard. Dit biedt flexibiliteit in de plaatsing van de klok, zodat deze kan worden geplaatst op de gewenste locatie, zoals aan de muur of op een standaard. Met de VESA-bevestigingsoptie kunnen gebruikers de kalenderklok op een ergonomische en handige manier positioneren, rekening houdend met hun individuele voorkeuren en ruimtelijke indeling. Dit maakt het mogelijk om de BBrain Family optimaal te integreren in verschillende omgevingen, zoals thuis, op kantoor of in een zorginstelling.

✓ Abonnement en WiFi Noodzakelijk
Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden op de BBrain Family heeft u een abonnement en WiFi nodig. Klik hier om meer over de verschillende abonnementen te lezen.

Makkelijk en direct contact met de BBrain Family via het BBrain Portaal

Het BBrain Portaal is specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van familieleden, mantelzorgers en zorgverleners. Met behulp van dit gratis portaal, dat zowel als app als via een webpagina toegankelijk is, kunnen zij op afstand direct in contact staan met de BBrain Family van één of meerdere gebruikers. Via het portaal kunnen agendapunten, berichten en foto's worden verstuurd, en kunnen oproepen worden gestart of ontvangen.

Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling is het BBrain Portaal geschikt voor mensen van alle leeftijden. De toegang tot de verschillende functies kan per familielid individueel worden ingesteld. Er kunnen een onbeperkt aantal familielieden worden gekoppeld, zonder extra kosten.

Verandert mee met het ziektebeeld

Interactieve Modus

✓ Uitgebreide tijdweergave

✓ Alle agenda afspraken in een overzichtelijk scherm

✓ Berichten

✓ Foto’s

✓ Spreekt de tijd, agendapunten en berichten uit

✓ In contact met beeldbellen (wederzijds)

✓ Kan omgezet worden naar de passieve variant

Passieve Modus

✓ Uitgebreide tijdweergave

✓ Activiteiten

✓ Spreekt de datum, tijd en het dagdeel uit

✓ Beschermt de gebruiker van te veel prikkels

✓ In contact met beeldbellen (eenzijdig)

✓ Kan omgezet worden naar de interactieve variant

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Dementie,

Ean: 8719326193878

Merk: BBrain

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel