Fresubin YoCreme Biscuit – 4 x125 gram

7.99

Fresubin YoCreme Biscuit – 4 x125 gram

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Fresubin YoCreme Biscuit – 4 x 125 gram

Fresubin YOCRÈME is een volledig energie- en eiwitrijke voeding, verpakt in handige cupjes van 125 g. Het is speciaal ontwikkeld voor patiënten met (risico op) ziektegerelateerde ondervoeding zoals ouderen, patiënten met een sterk verhoogde energie- en eiwitbehoefte, Dysfagie

Kenmerken van Fresubin YOCRÈME:

✓ Energie: Elk cupje bevat 1,5 kcal/g, wat helpt bij het voorzien in de verhoogde energiebehoefte van patiënten.
✓ Eiwit: Met 7,5 g eiwit per 100 g, waarvan 76% wei-eiwit, biedt Fresubin YOCRÈME een belangrijke bron van eiwitten die essentieel zijn voor het behoud en herstel van spiermassa.
✓ Frisse smaken: Het assortiment van Fresubin YOCRÈME bestaat uit verschillende smaken met een verfrissend karakter, waardoor de voeding aantrekkelijk is voor de patiënt.
Semivloeibare consistentie: De textuur van Fresubin YOCRÈME is semivloeibaar, wat het gemakkelijk maakt om te consumeren, vooral voor patiënten met slikproblemen of een verminderde eetlust.
✓ Glutenvrij: Het product is vrij van gluten, waardoor het geschikt is voor mensen met een glutenvrij dieet.
✓ Bevat lactose: Houd er rekening mee dat Fresubin YOCRÈME lactose bevat, dus het is niet geschikt voor personen met een lactose-intolerantie.
✓ Omega-3/omega-6 ratio: Het product heeft een omega-3/omega-6 ratio van 1:3, waardoor een gebalanceerde verhouding van deze essentiële vetzuren wordt geboden.
✓ IDDSI level 4: Fresubin YOCRÈME voldoet aan het International Dysphagia Diet Standardisation Initiative (IDDSI) level 4, wat betekent dat het geschikt is voor patiënten met matige slikproblemen.

Dosering:

Fresubin YOCRÈME kan worden gebruikt als aanvullende voeding of als volledige voedingsbron, afhankelijk van de behoeften van de patiënt.
Aanvullende voeding: Voor aanvulling op de normale voeding wordt geadviseerd om dagelijks 3-4 cupjes Fresubin YOCRÈME te gebruiken.
Volledige voeding: Indien Fresubin YOCRÈME de enige voedingsbron moet zijn, wordt aanbevolen om dagelijks 8 cupjes te gebruiken.

De exacte dosering kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en het advies van een zorgverlener. Het is belangrijk om de dosering altijd in overleg met een zorgverlener vast te stellen.

Bij het gebruik van Fresubin YOCRÈME zijn er enkele belangrijke opmerkingen om in gedachten te houden:

✓ Alleen gebruiken onder medisch toezicht
✓ Vochtinname moet gecontroleerd worden 
✓ Niet geschikt voor kinderen < 3 jaar
✓ Voorzichtig bij gebruik bij kinderen <6 jaar

Het is belangrijk om rekening te houden met de juiste gebruik- en bewaarcondities van Fresubin YOCRÈME:

✓ Bewaren bij kamertemperatuur 
✓ Houdbaar tot op de verpakking aangegeven datum 
✓ Geopende verpakkingen kunnen 24 uur in de koelkast worden bewaard 
✓ Goed roeren voor gebruik
✓ Gekoeld en langzaam consumeren 
✓ Gebruik het product niet wanneer het is beschadigd, bol staat of wanneer de inhoud is gecoaguleerd 
✓ Geen medicatie aan de voeding toevoegen

Het is van essentieel belang om Fresubin YOCRÈME niet te gebruiken in de volgende gevallen:

✓ Indien enterale voeding niet is toegestaan
✓ Galactosemie
✓ Bij overgevoeligheid voor ingrediënten van deze crème

Fresubin YOCRÈME Biscuit:

Water, sacharose, wei-eiwit, gefermenteerde magere melkpoeder, plantaardige oliën (koolzaadolie, zonnebloemolie), gemodificeerd zetmeel, zuurteregelaar (E 270), calciumlactaat, aroma’s, maltodextrine, verdikkingsmiddel (E 440), emulgatoren (E 471, sojalecithine), cholinewaterstoftartraat, vit. C, kleurstof (E150d), natriumchloride, ijzerpyrofosfaat, zinksulfaat, magnesiumoxide, niacine, vit. E, mangaanchloride, pantotheenzuur, kopersulfaat, vit. B2, vit. B6, natriumfluoride, vit. B1, vit. A, foliumzuur, chroomchloride, natriumseleniet, kaliumjodide, vit. K1, natriummolybdaat, biotine, vit. D3, vit. B12 Glutenvrij. Klinsch vrij van purine. Laag cholesterol- en natriumgehalte. Bevat lactose.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Eten & Drinken,

Ean: 4051895017846

Merk: Fresenius

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel