Fresubin 2kcal Creme Cappuccino – 4 x 125 gram

7.95

Fresubin 2kcal Creme Cappuccino – 4 x 125 gram

Artikelnummer: Hulpmiddelwereld- Categorie:

Fresubin 2Kcal Creme Cappuccino – 4 x 125 gram

Fresubin 2 kcal Crème is een volledige, lepelbare vervangvoeding die een rijke bron van energie biedt, met een energiewaarde van 2,0 kcal/g. Het is ook verrijkt met hoogwaardige eiwitten en is vrij van voedingsvezels. Deze voeding is ontwikkeld om het lichaam te voorzien van de benodigde energie wanneer gewone voeding niet voldoende is of wanneer extra voedingsstoffen nodig zijn. De formule bevat goed opneembare eiwitten, evenals alle essentiële vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft. Het is een gebruiksklare voeding die geschikt is om als de enige voedingsbron te dienen.

Fresubin 2 KCAL CRÈME is een volledige, energie- en eiwitverrijkte pudding op basis van melkeiwit. Het wordt geleverd in handige cupjes van 125 g.

Belangrijkste kenmerken van Fresubin 2 kcal Crème:

✓ Energie: Elk gram van Fresubin 2 kcal Crème levert 2 kcal, wat helpt bij het voldoen aan de verhoogde energiebehoefte van patiënten.
✓ Eiwit: Met 10 g eiwit per 100 g biedt Fresubin 2 kcal Crème een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige eiwitten, wat essentieel is voor het behoud en herstel van spiermassa.
✓ Glutenvrij: Het product is vrij van gluten, waardoor het geschikt is voor mensen met een glutenvrij dieet.
✓ IDDSI level 4: Fresubin 2 kcal Crème voldoet aan het International Dysphagia Diet Standardisation Initiative (IDDSI) level 4, wat betekent dat het geschikt is voor patiënten met matige slikproblemen.

Dosering:

De dosering van Fresubin 2 kcal Crème dient te worden bepaald door de voorschrijvende zorgverlener, op basis van de specifieke behoeften van de patiënt. Dit product is geschikt om te worden gebruikt als aanvullende voeding of als volledige voedingsbron.
Aanvullende voeding: Voor aanvulling op de normale voeding wordt doorgaans geadviseerd om dagelijks 3-4 cupjes Fresubin 2 kcal Crème te gebruiken.
Volledige voeding: Indien Fresubin 2 kcal Crème de enige voedingsbron moet zijn, wordt aanbevolen om dagelijks 7-8 cupjes te gebruiken.

Bij het gebruik van Fresubin 2 kcal Crème zijn er enkele belangrijke opmerkingen om in gedachten te houden:

✓ Alleen gebruiken onder medisch toezicht
✓ Vocht inname moet gecontroleerd worden
✓ Niet geschikt voor kinderen < 3 jaar
✓ Voorzichtig gebruiken bij kinderen <6 jaar
✓ Niet geschikt voor patiënten met galatosemie

Het is belangrijk om rekening te houden met de juiste gebruik- en bewaarcondities van Fresubin 2 kcal Crème:

✓ Bewaren bij kamertemperatuur
✓ Houdbaar tot op de verpakking aangegeven datum
✓ Geopende verpakkingen kunnen 24 uur in de koelkast bewaard worden
✓ Gebruik het product niet wanneer deze is beschadigd, bol staat of wanneer de inhoud is gecoaguleerd
✓ Geen medicatie aan de voeding toevoegen 

Het is van essentieel belang om Fresubin 2 kcal Crème niet te gebruiken in de volgende gevallen:

✓ Indien enterale voeding niet is toegestaan
✓ Malabsorptie
✓ Overgevoeligheid voor de ingrediënten van dit product

Fresubin 2 kcal Crème Cappuccino:

Water, melkeiwit, sacharose, glucosesiroop, plantaardige oliën (zonnebloemolie, koolzaadolie), maiszetmeel, aroma’s, maltodextrine, verdikkingsmiddelen (E1442, E407), kaliumcitraat, emulgatoren (E471, sojalecithine), zuurteregelaar (E501), vit. C, natriumcitraat, natriumchloride, magnesiumoxide, ijzerpyrofosfaat, zinksulfaat, niacine, mangaanchloride, pantotheenzuur, vit. E, kopersulfaat, vit. B2, vit. B6, natriumfluoride, vit. B1, ß-caroteen, vit. A, foliumzuur, chroomchloride, natriummolybdaat, natriumseleniet, kaliumjodide, vit. K1, biotine, vit. D3, vit. B12. Gluten- en vezelvrij. Klinisch vrij van lactose, purine en cholesterol. Bevat sporen van caffeïne (0,58 mg/100 ml).

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft.

Verzendkosten: 

Categorie:Eten & Drinken,

Ean: 4051895003948

Merk: Fresenius

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

 

 

Winkel